Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 08:18:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Online.cgi  (Pročitano 4471 puta)
04. Avg 2005, 00:42:13
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
mob
Nokia 6600
hocu ovaj cgi da postavim na sajt
sajt je inace hostovan na www.besplatne-stvari.co.yu kod Ratka Dakica

ja sam prvo instalirao skriptu uploadovao je u /cgi-bin/online/ i napravio folder "data" sa CHMOD 777 a chmod skripte je 755. Sve je to silo preko ASCII. Esad: kada refresujem sajt javaskript se ne pojavljuje. U skripti trazi da se ukuca path za perl i za root directory. Za perl je standard a za ovo drugo nisam siguran. Ovo prvi put radim, nesto sam citao na http://www.lissaexplains.com o tome ali slabo kontam. Gde gresim ako bi neko mogao sto jednostavnije da objasni kako to da odradim...
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 571
Zastava U Novome sadu :)
a sta ti pise kako treba da se zove stranica *.shtml ili kako pozivas taj online.cgi ?
reci koju skriptu koristis da ti mozemo pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A sto lepo ne pitas svoj hosting provider, njihovo je da ti daju sve putanje koje su ti neophodne, mi niti smo vidoviti niti radimo za MR.
A ako vec ne znas o tome sto radis previse, mnogo je lakse / bolje / zahvalnije, staviti gotov code za broj korisnika online sa nekog free servisa tipa.. http://www.freehitcounter.net/
« Poslednja izmena: 04. Avg 2005, 07:15:23 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
mob
Nokia 6600
skripta je: <script language="JavaScript" src="/www/cgi-bin/online/online.cgi?output=javascript">
</script>

sto se provajdeera tice, njih pokusavam dobiti vec nekih mesec dana ali se ne javljaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
skripta je: <script language="JavaScript" src="/www/cgi-bin/online/online.cgi?output=javascript">
</script>
To nije skripta to je samo poziv, i prilicno sam siguran da ne bi trebao bas tako ici ali kako tacno treba ne mogu napamet da kazem.

Citat
sto se provajdeera tice, njih pokusavam dobiti vec nekih mesec dana ali se ne javljaju...
Onda lepo odes na sajt i napljujes, a sledeci put razmislis kad nesto budes kupovao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Ok.Suncica a jesi stavila na svim stranicama  <!--#include virtual="/cgi-bin/online/online.cgi" -->
Evo ti primjer
<html>
<head>
<title>Users Online</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<div align="center"><font size="4" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><strong>Usersonline
  Demo</strong></font> </div>
<hr noshade>
<p align="center"><font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><strong>This
  is an example using Javascript</strong></font></p>
<table width="200" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#000000" align="center">
  <tr bgcolor="#999999">
    <td> <div align="center"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2"><b><font color="#FFFFFF">Users
        Online</font></b></font></div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height="50"> <div align="center"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="7">
        <script language="JavaScript" src="/cgi-bin/online/online.cgi?output=javascript" type="text/JavaScript"></script>
        </font></div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td bgcolor="#999999"> <div align="center"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2"><b><font color="#FFFFFF">Powered
        by Colhaker</font></b></font></div></td>
  </tr>
</table>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center"><font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><strong>This
  is an example using SSI (Server Side Include)</strong><br>
  It might be blank if your server does not support SSI</font></p>
<table width="200" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="#000000" align="center">
  <tr bgcolor="#999999">
    <td>
      <div align="center"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2"><b><font color="#FFFFFF">Users
        Online</font></b></font></div>
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td height="50">
      <div align="center"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="7">
        <!--#include virtual="/cgi-bin/online/online.cgi" -->
        </font></div>
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td bgcolor="#999999">
      <div align="center"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2"><b><font color="#FFFFFF">Powered
        by</font></b><font color="#FFFFFF"><b> COolHaker</b></font></font></div>
    </td>
  </tr>
</table>
</body>
</html>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 571
Zastava U Novome sadu :)
ako radis ovo <!--#include virtual="/cgi-bin/online/online.cgi" --> onda moras da nazoves stranicu *.shtml
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
mob
Nokia 6600
da znam a ja to ne zelim (da se zove shtml)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Onda lepo koristis neki free servis sa strane i ne filozofiras previse o stvarima o kojima:
1. Ne znas nista
2. Nemas nacina do bar nekih elementarnih saznanja da dodjes, jer te support ne kontatuje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Pa moze da stavis mali frame na stranici do /cgi-bin/online/online.cgi a sta ti hoces da bude moze to i .php
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
mob
Nokia 6600
stavio sam sa freehitcounter ali izgleda nakaradno

a to sto ja nista ne znam o tome, pa niko se nije rodio sa tim pa zna, znaci naucilo se, jel lose sto zelim nesto da znam da postavim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa izaberi neki drugi vid prikaza, mada ni ovo ne mora da izgleda lose ako se dobro uklopi.. ima dosta tih servisa....
A ako hoces da ucis, uci kako valja i iz pocetka, niko se nije naucen rodio, al isto tako niko nije iz kolevke usao u avion, prvo ide dubak, pa tricikl, pa bicikl pa polako.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2005, 02:04:16 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 08:18:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: cgi suncica

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.