"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Mislim da sam naletela ranije na tu temu, ali nije to poenta. Jedna jedina takva(plus nema gplotinje konkretne kao na onim podforumuma iznad ovog nego određene sorte, prekrivaju se peškirićima, femkaju se ) a sve ostale teme su apsolutno trivijalne i tu se ne zna ko je veća tetka da li onaj ko postavlja temu ili onaj ko ostavlja neki odgovor u njoj Nije mi jasno zašto to tako funkioniše.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2012, 12:48:58 od apocalypse in my eyes cva »
Ne, nego ne razumem zašto dolazite ovamo da blebećete o tako nekim glupim temicama. Zašto me ne voli, kako da mu ne priđe moj dečko, kako da namažem ruž za usne, 506 načina koji vam mogu pomoći da prekinete neželjenu trudnoću...itd. Mislim da sam bila jasna. Okači ti blago meni lanac ovde, nemam dalje šta da razglabam
Ne, nego ne razumem zašto dolazite ovamo da blebećete o tako nekim glupim temicama. Zašto me ne voli, kako da mu ne priđe moj dečko, kako da namažem ruž za usne, 506 načina koji vam mogu pomoći da prekinete neželjenu trudnoću...itd. Mislim da sam bila jasna. Okači ti blago meni lanac ovde, nemam dalje šta da razglabam