Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 20:03:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On ne radi ono što ja hoću!  (Pročitano 2266 puta)
12. Apr 2006, 06:28:27
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
On ne radi ono što ja hoću!

Nije nikakva novost ni otkrovenje da ljubavna veza ne uspe uvek. Ne uspe u velikom broju slučajeva. Razlozi za raskid mogu da budu najrazličitiji mogući - počev od nekoliko miliona razloga za neslaganje među partnerima, pa neslaganje okoline s takvim parom, pa... Nekada, razlozi za raskid imaju smisla svima; nekada samo bivšim partnerima (dobro, glavno je da njima imaju smisla) - a nekada je razlog za raskid nešto šašavo i neozbiljno, razlozi iz ove poslednje grupe čak i nisu retka pojava. Recimo, kada neku devojku/ženu pitate zbog čega je raskinula, možete čuti odgovor tipa: "Nije me pozvao onda kada sam htela da me pozove", ili već neku varijaciju na temu "nije radio ono što sam ja u tom trenutku želela".

Kad čujete takav razlog, prvo što vam padne na pamet (osim ako smatrate da su oni po definiciji bezvredni kreteni) jeste da je on možda imao opravdan razlog da ne učini ono što je ona želela, ili da bi to učinio, samo kasnije jer ranije nije mogao (što opet spada u opravdan razlog). Možda joj to bojažljivo predložite, ili je pitate zna li zbog čega on to nije učinio, da li ga je pitala, i saznate da nisu ni pričali o tome. Zaintrigirani, ispitujete dalje - i saznate da mu ona uopšte nije ni rekla da nešto želi od njega. Osim ako razgovarate s veoma mladom tinejdžerkom odraslom na bajkama i bez ikakvog znanja o stvarnim ljudskim bićima, na ovako nešto možete samo da zakolutate očima, ako već i ne zarežite na nju što nedostatkom inteligentnog ponašanja bruka ženski rod. Što je najgore, ovakvi slučajevi su relativno česti.

Žene će često, da li zbog previše gledanja jeftinih serija, previše čitanja jeftinih ljubavnih priča, ili jednostavno zbog toga što im se dopada ideja da je on u stanju da pogodi svaku njenu želju, da se ponašaju kao da su muškarci u stanju da čitaju misli - i to neka čudna varijanta čitanja misli, u kojoj on ne može da vidi da ona fantazira o seksu s omiljenim glumcem, niti to da razmišlja o spisku za kupovinu dok vodi ljubav sa svojim partnerom, ali može da vidi sve što ona želi od njega. Naravno, kad to već može da vidi, njegova dužnost kao njenog princa na belom konju jeste to da joj svaku želju ispuni čim se pojavi u njenoj slatkoj glavici. Ako ne postupi tako, onda nije njen princ na belom konju, nego konj, i ona neće ništa s njim.

Dobro, malo karikiramo, ali žene zaista često smatraju da je njihov partner dužan da magičnim putem pogodi svaku njihovu želju - i da im je ispuni. A muškarci su obična ljudska bića, kao i žene, i ne umeju da čitaju misli. Ispunio bi on njoj želju, vrlo verovatno, ako ikako može - ali prvo mora da zna za tu želju. To znači da ona mora da mu kaže šta želi (da, to može da bude problematično ako ste vaspitani da verujete da dobre devojčice ne treba ništa da traže - ali više niste dete i ne morate da prihvatite pogrešan model ponašanja; sasvim je u redu da svom partneru saopštite šta želite od njega).

Dakle, drage naše dame, tražite ono što želite, i u najvećem broju slučajeva, ako je vaša želja izvodljiva (partner telepata ne spada u izvodljive želje), dobićete to što ste tražile. Da, rešenje je u toj meri jednostavno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
tja... vec kao po pravilu se ne slazem sa ovom vrstom pojednostavljivanja

da, 'lepa rec i gvozdena vrata otvara'
i da, 'reci sta zelis'

ali nije to uvek dovoljno... nije u tome sustina nerazumevanja
jer nekad nije dovoljno ni nacrtati, a kamoli reci...
zene, kao i muskarci, zele paznju, kvalitetnu paznju- a ne partnera telepatu...

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
@m
Citat
nije u tome sustina nerazumevanja

u cemu je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
@machakz no hard filingz, ali veruj mi..normalnim ljudima dovoljno je reći šta želiš...naravno ako je to u domenu mogućeg
A čitanje misli, ponašanje "hoću pikim-neću pikim" dovodi prvo do sloma živaca a posle naravno i do raskida.
Trast mi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile... ne smem da kazem u cemu je kvaka, ima da me...  Smile
posto ovde kao da je rec od decurliji, a ne normalnim ljudima
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
ma, slazem se sa ovim teksticem...
takvih slucajeva ima na obe strane...

ja to ne podnosim... mislim, ako ja ne volim da mi neko govori sta da radim, kako da se ponasam, da odgovaram na njegove hirove, da mu cucim na usluzi 24/7, sto bi to i od njega ocekivala...

Do sada sam se vodila jednostavnom logikom: Radi sta hoces, samo nemoj da me varas...  I takav moj stav je nailazio na veeeliko cudjenje... Imam utisak da su ih njihove prethodne devojke ucile da budu fini i lepo vaspitani kucici.... A, ja to ne volim...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
Smile... ne smem da kazem u cemu je kvaka, ima da me...  Smile
posto ovde kao da je rec od decurliji, a ne normalnim ljudima

ma reci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa bas je...
nema tu 'ocu pikim-necu pikim'
ko nece da piki, upikice se pre ili kasnije...

obostrana paznja, i (is)postovanje onog drugog...
ljubavni odnos, veza ili sta vec treba da obogate neciji zivot,
niko valjda ne ulazi u vezu iz dosade... 'evo sad imam nekog ko ce da me izvodii i slusa i ispunjava mi sve zeljice. i cita misli, naravno'

nije momak ni konj, ni princ na belom konju, a jos manje necija igracka, pa mu cupas ruke i noge
i kupis si drugu kad ovu pokvaris ili ti dosadi
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
nije momak ni konj, ni princ na belom konju, a jos manje necija igracka, pa mu cupas ruke i noge
i kupis si drugu kad ovu pokvaris ili ti dosadi

ti to znas ali ima ih mnogo koji/e ne znaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Žene će često, da li zbog previše gledanja jeftinih serija, previše čitanja jeftinih ljubavnih priča, ili jednostavno zbog toga što im se dopada ideja da je on u stanju da pogodi svaku njenu želju, da se ponašaju kao da su muškarci u stanju da čitaju misli - i to neka čudna varijanta čitanja misli, u kojoj on ne može da vidi da ona fantazira o seksu s omiljenim glumcem, niti to da razmišlja o spisku za kupovinu dok vodi ljubav sa svojim partnerom, ali može da vidi sve što ona želi od njega. Naravno, kad to već može da vidi, njegova dužnost kao njenog princa na belom konju jeste to da joj svaku želju ispuni čim se pojavi u njenoj slatkoj glavici. Ako ne postupi tako, onda nije njen princ na belom konju, nego konj, i ona neće ništa s njim.

Dobro, malo karikiramo, ali žene zaista često smatraju da je njihov partner dužan da magičnim putem pogodi svaku njihovu želju - i da im je ispuni.
sve dok me tretira sa postovanjem koje svakako zasluzujem..sve dok me ne srozava i ne ponizava..dacu mu svu slobodu ovoga sveta ...moze da ima sve pored mene..samo neka to ne zloupotrebi..ne mora mi ispunjavati zelje...ne mora citati misli..samo neka bude iskren i fer.i to je to..
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... i ti mu to i kazes i tretiras ga tako, a on tebi kaze sta su njegovi prioriteti i tretira u skladu s njima... Smile
da li to sve  tako funkcionise?
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma jok Smile

mislim,da li bih bila sa nekim ko radi sve sto ja zelim? Smile
ponasa se onako kako ja mislim da treba da se ponasa?
moze i treba da isprati svaku moju misao,zelju ili hir?
pa,kupicu kuce,ako vec imam zelju sa savrsenom kontrolom i forsiranjem moje "savrsenosti" Smile

nema sanse,da bih i na pet minuta,podnijela nekog ko je identicna moja kopija Smile
a usput,ti povremnei sukobi,nerazumjevanja su sjajan zacin i uslov da bi se silno voljeli.
samo kroz osobe koje su razlicite od mene,mogu da ucim i da se usavrsavam.
i kao osoba,i kao neciji partner.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 20:03:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: radi arlekin ono

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.