Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:19:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je super - ne dajte ga!  (Pročitano 1542 puta)
05. Maj 2006, 11:05:54
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
On je super - ne dajte ga!

Kako proceniti muškarca s kojim već neko vreme izlazite? Mnoge žene imaju sopstvene metode, neke bolje, neke lošije. Opet, mnoge su i nesigurne - da li je njihov metod procene dobar (pod pretpostavkom da uopšte imaju neki metod)? Ako ste i vi među ne baš najsigurnijim damama, evo nekih pokazatelja da izlazite s muškarcem koji je stvarno super prema vama - super u toj meri da spada u "ne ispuštaj ga" kategoriju.

Vi ste u provodu s drugaricama i on to zna. Zna i da kad izlazite s drugaricama, ne želite da vas on svaki čas zivka; volite vi da mu čujete glas, makar i da samo malo proćaskate o nebitnim stvarima, ali kada ste s drugaricama, volite da se posvetite njima (plus i ne volite ideju da vas on kontroliše i da proverava s kim ste i gde ste). Niste sigurne da li je on svestan svega navedenog, ali kad izađete s drugaricama, nikad vas ne zivka na telefon. Ura! Zvaćete vi njega kad se vratite kući.

U nekom trenutku ste se izvikali na njega, bez njegove krivice (predmenstrualni sindrom, loš dan na poslu?) i on je praktično izleteo iz vašeg stana. Međutim, pre toga vam je doneo kolače ili čokoladu i iznajmio vam DVD s vašim omiljenim filmom.

Spremili ste previše ljuto ili previše slano jelo, ili ste već s nekim sastojkom preterali. Ipak, on tvrdi da je jelo odlično, iako uz njega popije dva litra vode ili mu od ljutine jela sve vreme suze oči (ako ste već dugo u vezi, onda zna da nije nikakav problem ako vam kaže da ste s nečim preterali).

Ima sličan problem kao i vi: recimo, ne može da spreči sebe da se ne nasmeje ili da se bar ne smeška u situacijama kad "nikom normalnom" nije do smeha. I tu se odlično razumete i bez progovorene reči - znate da na isti način izlazite na kraj s tom vrstom stresne situacije i da se ne radi o nepriličnom ponašanju niti o nedostatku vaspitanja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"...odlično razumete i bez progovorene reči..."

sjajna stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
"...odlično razumete i bez progovorene reči..."

sjajna stvar Smile
u potpuniosti se slazem sa ovim Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile sta bi s onom teorijom da muskarci ne umeju da citaju misli?!  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dokaz da nisu sve teorije precizne Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile koja od njih sad ne valja?!

ako su ljudi bliski...

... moja teorija je da ljudi nece da razumeju bez reci, ili bez mnogo reci
samo ono sto ne zele (jer im ne odgovara da razumeju... iz ovog ili onog razloga),
pa se onda prave ludi sto mogu duze, bar do momenta kad im se nacrta...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                 Mene je ova moja vec ocitala i procitala! Nije mi lako Smiley Smile Mislim da me ne bi dala ni za koga...jednostavno mislim da nema boljeg. Obicno sam skromniji...ne znam sta mi bi!? Smiley Smiley Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2006, 20:46:51 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile sta li bi ona rekla za tebe
u svoje ime?!

ne dam ni ja svog dragog... iako me nervira ponekad onako  bas posteno  Smile
uglavnom kad nije po mom   Smile  Smile
tja, da je drugacije, ne bi mi bio to sto mi jeste...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
         @ machakz

Ne verujem da bi se njeno licno misljenje mnogo razlikovalo od mog! Uostalom mislim da ce se desiti i to da kaze "otvoreno" sta misli o meni pred svima Smiley Smiley Smile na ovom forumu...ali samo ako bude u elementu!  Smile

P.S. oprostite mi sto pitam, ali sta znaci ovaj smile  Smile ....ne znam sta je, ali je mnogo simpatican!?
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vaše prijateljice mu se dopadaju i nikada ne kaže ništa ružno o njima. Ako mu se neka baš i ne dopada, biće veoma pažljiv kada vam kaže nešto ne baš lepo o njoj - i neće mu pasti na pamet da to učini dok se vas dvoje stvarno dobro ne upoznate i ne zbližite.

Imate prelepu prijateljicu za kojom svi muškarci prosto lude i koja i te kako ističe svoje duge noge, raskošan dekolte, platinastoplavu kosu... Bile ste s njom kad ste se upoznale s njim - i on jedva da je i pogledao vašu prijateljicu.

On smatra da ste vi na prvom mestu i otvoreno vam kaže da ste mu vi najvažniji u životu. To ne znači da će se odreći ostatka života (kao ni vi) - ali znaju se prioriteti. Baš kao što je i vama on na prvom mestu - i prvi put u životu ne osećate se nelagodno da mu to i kažete.

U jednom trenutku, ili dok ste bili bolesni, ili dok je čekao da dođete, oribao vam je kupatilo vašim mirišljavim (i ne baš jeftinim) šamponom za kosu, izbacio vam đubre i tu i tamo obrisao prašinu (koja se razletela po drugim stvarima) - i sve što ste bile u stanju da pomislite bilo je razneženo: "Joooj, pa on se potrudio da mi sredi stan, tako je divan..."

Nenajavljeni ste banuli kod njega, onda kad vam je poslao poruku da će imati neko društvo te večeri. Nije mu smetalo, naprotiv; oduševio se što vas vidi i veselo vas upoznao sa svojim prijateljima (ili ko mu je već bio u poseti). Nije mu palo na pamet da ga proveravate, ili bar ničim nije pokazao da mu je to palo na pamet (ako ćemo iskreno, proveravanje nije ni vama palo na pamet - nedostajao vam je i zato ste banule kod njega, potpuno zaboravivši na njegovu poruku).

Ukoliko sebe i svog dragog prepoznajete u bar pola ovih stavki, s njim vam je, bez svake sumnje, predivno. Čestitamo! Naravno, ne ispuštajte ga iz ruku!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile koja od njih sad ne valja?!

ako su ljudi bliski...

... moja teorija je da ljudi nece da razumeju bez reci, ili bez mnogo reci
samo ono sto ne zele (jer im ne odgovara da razumeju... iz ovog ili onog razloga),
pa se onda prave ludi sto mogu duze, bar do momenta kad im se nacrta...  Smile

ako su ljudi bliski...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:19:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: super dajte

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.