1. Nije stavljena klasika (a stavljena je crkvena), fado/bossa nova, Ambijentalna/filmska/lounge ? 3. I kad je već odvojen Tehno i Drum'n'Bass, mogao si da staviš i Trance. Ili sve lepo pod "elektronika" Smile 3. I kad je već odvojen Tehno i Drum'n'Bass, mogao si da staviš i Trance. Ili sve lepo pod "elektronika"
Glasam za techno, mada se pobednik glasanja vec sad zna. Inace rep uopste ne priznajem kao vrstu muzike, ali priznajem da je to neka vrsta umetnosti
A tehno je muzika??
Kako kome... Meni jeste, kao i milionima ljudi. Žan Mišel Žar po tebi nije muzičar??
Inače, glasao sam za tehno, ali meni su najbolje mešavine svega i svačega kao npr:
1.Imas 1000 tipova muzike mozda neki drrugi put ili u nekoj drugoj temi necemo bas svaki drugi dan da mijenjamo temu 2.Filmska muzika se pojavljuje u raznim znrovima tako da, po toj logici treba da napisemo muzika iz reklama, muzika iz dzinglova na radiju, muzika na racunarima... 3.BTW interesantna pjesma. 4.Meni nisi odgovorio na pitanje ko ce to pobjediti i po cemu vidis na osnovu 15-ak 20 glasova
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 22:50:30 od Airhead93 »
2.Filmska muzika se pojavljuje u raznim znrovima tako da, po toj logici treba da napisemo muzika iz reklama, muzika iz dzinglova na radiju, muzika na racunarima... Smile
A i to što kažeš, u pravu si... Ali ima posebna sorta ljudi koji vole da čuju tu muziku koja ih podseća na neki dobar film... Pa sam je zato odvojio.
Aj mi samo reci, zarad manje i preglednije i efikasnije liste, ti bi ovo što sam ja postavio jedino mogao da svrstaš u tehno... A nema veze sa tehnom. U stvari ima veze ali samo u korenima...
2.Filmska muzika se pojavljuje u raznim znrovima tako da, po toj logici treba da napisemo muzika iz reklama, muzika iz dzinglova na radiju, muzika na racunarima... Smile
Aj mi samo reci, zarad manje i preglednije i efikasnije liste, ti bi ovo što sam ja postavio jedino mogao da svrstaš u tehno... A nema veze sa tehnom. U stvari ima veze ali samo u korenima...
Ne nisam ja to uradio da bi lista bila ni manja ni preglednija nego kako sam vec rekao imas na stotine muzickih pravaca, a lista bi kada bih ih sve dodao bila potpuno ne pregledna, medjutim tehno, drum'n'bass i electronika su dosta razliciti. Covjek koji ne prati takvu vrstu muzike nece uociti nikakvu slicnost izmedju muzike koju stvara Depeche mod, i bilo koji DJ.
Glasam za techno, mada se pobednik glasanja vec sad zna. Inace rep uopste ne priznajem kao vrstu muzike, ali priznajem da je to neka vrsta umetnosti
A tehno je muzika??
Pa ako racunamo gomilu likova na tableticama koji skacu i goli igraju oko DJ-a sa predimenzioniranim slusalicama, pa recimo da jeste... ...pomalo
Ovaj jos jednom ako nisi primjetio ko je pobjednik glasanja ?
Pobednik je rok naravno, a tim drogiranim likovima uvek kazem da ako takvu muziku mogu da slusaju samo na tabletama da je onda bolje da je ne slusaju. Ali pazi, nije drogiranje u muzici pocelo sa technom, nego ipak malo ranije
A tehno je muzika??
Pa ako racunamo gomilu likova na tableticama koji skacu i goli igraju oko DJ-a sa predimenzioniranim slusalicama, pa recimo da jeste... ...pomalo
Pobednik je rok naravno. A tim drogiranim likovima uvek kazem da ako takvu muziku mogu da slusaju samo na tabletama da je onda bolje da je ne slusaju. Ali pazi, nije drogiranje u muzici pocelo sa technom, nego ipak malo ranije
« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 13:07:56 od Marco V »
A tehno je muzika??
Pobednik je rok naravno. A tim drogiranim likovima uvek kazem da ako takvu muziku mogu da slusaju samo na tabletama da je onda bolje da je ne slusaju. Ali pazi, nije drogiranje u muzici pocelo sa technom, nego ipak malo ranije
Pa nije ni pocelo sa techno muzikom jer se ona znatno kasnije pojavila od svih tih droga, ai na tim techno zurkama je najzastupljenija.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.