Ukoliko je nekome potreban DIPLOMSKI ili SEMINARSKI rad iz ekonomskih predmeta na bilo koju temu, moze da mi se obrati. Ja sam zavrsila Master studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i bavim se izradom radova ukoliko je nekome potrebno, bilo da je seminarski, diplomski, pristupni za master....
Cena zavisi od karatkera rada, sadrzine i duzine. Izrada je potpuno strucna, uz koriscenje strane literature i publikacija, primera iz prakse.. naravno, opet sta kome treba. Obrada teksta je po akademskim standardima (forma, reference, sadrzaj...).
Svaki rad je odiginalan, bez copy-paste varijanti ili skidanja gotovih radova sa neta. Kvalitet zagarantovan, nijedan do sada uradjen rad nije dobio ocenu ispod 9. Sve korekcije do konacnog prihvatanja rada ulaze u cenu.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."