2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliko medalja ocekujete?
manje od 4
12.5%  (1)
4
0%  (0)
5
25%  (2)
6
12.5%  (1)
Vise od 6
50%  (4)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: OlimpiJske norme i rezultati pripremnih takmicenja  (Pročitano 16259 puta)
17. Maj 2015, 12:23:46
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Vjačaninu zlato i državni rekord

Novi član srpske reprezentacije, Rus Arkadij Vjačanin, osvojio je zlatnu medelju u trci na 100 metara leđno na takmicenju "Arena pro serije" u Šarloti.

On je ujedno postavio i novi nacionalni koji sad iznosi 53,69 sekundi.

Drugo mesto zauzeo je Amerikanac Dejvid Plamer (53,90), treće Japanac Jundžija Koga (54,42), a četvrto Rajan Lohti (54,43).

Vjačanin će u ponedeljak nastupiti u trci na 200 metara leđno.

Isti plivač nastupao je prošlog meseca na takmičenju u Mesi kada isupunio A normu za Olimpijske igre u Riju.

http://www.b92.net/sport/na_vodi/plivanje.php?yyyy=2015&mm=05&dd=17&nav_id=992804

Mislim da je tema jasna, polako se priblizavaju igre. Ako se svidja modovima nek je zadrze ako ne onda je lockujte Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
И Шпановићева и Колашинац обезбедили раније ОИ
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Milutin Stefanović osvojio olimpijsku vizu

Milutin Stefanović osvojio je zlatnu medalju u gađanju vazdušnom puškom na Svetskom kupu u Fort Beningu i olimpijsku vizu za Rio 2016.

U finalu, Stefanović je sa 209,7 krugova pobedio Kineza Janga, broj jedan na svetskoj rang listi,  koji je završio na drugom mestu sa 209 krugova. Treći je bio Anton Rizov (Bugarska) sa 185, 8 krugova.

“Fort Bening je za mene srećno strelište, ovde sam 2014. osvojio prvu medalju u karijeri na Svetskim kupovima i to srebrnu. Presrećan sam zbog medalje i vize, sada mogu u pravom ritmu i bez žurbe da se pripremam za olimpijske igre, prve u karijeri. Dugo sam čekao na priliku da gađam  za olimpijske kvote. Trudio sam se da ne razmišljam o olimpijskoj vizi. Danas sam objedinio dva dobra gađanja u kvalifikacijama i u finalu. Cilj je bio da osvojim medalju  a znao sam da će sa njom doći i kvota za Rio. Posebno mi je drago što sam popravio i rekord Srbije. Volim da gađam sa vrhunskim strelcima, to je  izazovno, a ja volim izazove”, rekao je Stefanović nakon takmičenja.

http://www.oks.org.rs/milutin-stefanovic-osvojio-olimpijsku-vizu/
« Poslednja izmena: 17. Maj 2015, 14:37:43 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Andrea Arsović zlatna u Fort Beningu

Treće zlato za Srbiju na Svetskom kupu u Fort Beningu osvojila je Andrea Arsović u disciplini vazdušna puška na deset metara.

Andrea je do zlata stigla sa 208,1 krug. Srebro je pripalo Hrvatici Snježani Pejčić sa 207,8  krugova, a bronza Dankinji Tini Nilsen sa 184,5 krugova. Druga srpska predstavnica Ivana Maksimović, koja takođe ima olimpijsku vizu, zauzela je odlično deseto mesto sa 415,5 krugova. Finale je vredelo 415,7  krugova.

“Lepe uspomene me vežu za Fort Bening. Ovo mi je peti put u karijeri da gađam na ovom strelištu i  imam šest učešća u finalu. Tu sam 2011. osvojila bronzu i olimpijsku vizu za London, a 2013. i zlatnu medalju MK puškom. Sada sam „pozlatila“ vazdušnu pušku  i to mi je prva najsjajnija medalja tim oružjem,” rekla je Andrea Arsović.

Andrea je prva od svih srpskih sportista izborila vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru naredne godine, a Srbiji je donela treće zlato u Fort Beningu. Prethodno je Milutin Stefanović slavio u disciplini vazdušna puška na deset metara, a Damir Mikec malokalibarskim pištoljem na 50 metara i obojica su se tako priključili olimpijskom timu Srbije.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Damir Mikec osvojio olimpijsku vizu za RIO

Damir Mikec trijumfovao je na Svetskom kupu u Fort Beningu u disciplini vazdušni pištolj 50 metara i osvojio kvotu za Olimpijske igre u Riju.

Mikec je do pobede došao sa 193,1 kruga u finalu, nadmašivši najbližeg rivala Jina Jongoha iz Koreje za nešto više od jednog kruga. Na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao se Ksuan Vinh Hoang iz Vijetnama sa 168,3 krugova.

Posle Mikecovog plasmana na Igre u Rio de Žaneiru naredne godine, streljačka reprezentacija je najbrojnija među članovima Olimpijskog tima Srbije. Pre Mikeca, normu su izborili Andrea Arsović, Jasna Šekarić, Ivana Maksimović, Dimitrije Grgić i Milutin Stefanović.

http://www.oks.org.rs/damir-mikec-osvojio-olimpijsku-vizu-za-rio/
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Кошаркашице и ватерполисти у размаку од сад времена обезбедили Рио
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ako je verovati onom sto je Inicio prekopirao imamo najvise kvalifikovanih sportista za Rio. Posle brazila naravno Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Svi o tome pisu tako da je verovatno tacno Smiley

Ali razlog tome je naravno sto su to 2 ekipe po 15-ak sportista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia e63
A odbojkasi i odbojkasice?

Jel su im svetska liga/gran pri kvalifikacioni turniri za OI ili imaju neke druge?
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Sony 
Očekujem da u Riju osvojimo koju više medalju nego u Londonu, meni će najzanimljivije biti da vidim šta će Đovak da uradi  Smile
Sve čestitke svim našim sportistima koji su obezbedili OI kapiram da će na kraju da ih bude preko 100  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.