Sta mislite o okupljanju svih srpskih nacionalistickih grupa,i zajednickoj paradi kao sto je neka bila ona za 9. maj? Ja mislim da bi to bila prava stvar,mala demonstracija snage ili bolje resenosti da se nesto promeni u ovoj zemlji.
[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 14:13:53 od Anea »
Dok se Srbija ne nauci toleranciji, nece biti ni neo-nacistickih, ni gandza skupova...
Ako je cena tolerancije marsh narkomana ili neonacista onda i ne treba da budemo tolerantni. I narkomani i nacisti i pederi nek idu u Nemachku pa nek tamo marshiraju.
Ako je cena tolerancije marsh narkomana ili neonacista onda i ne treba da budemo tolerantni. I narkomani i nacisti i pederi nek idu u Nemachku pa nek tamo marshiraju.
Ma, to je osvrt na jednu situaciju iz Svedske... Od 12-13 skup gej lobista... Od 13:30-14:30 neonacista... I nema mrdanja... i jedni i drugi huhcu i bekecu tih sat vremna, onda se pokupe i mirno odu...
Ma, to je osvrt na jednu situaciju iz Svedske... Od 12-13 skup gej lobista... Od 13:30-14:30 neonacista... I nema mrdanja... i jedni i drugi huhcu i bekecu tih sat vremna, onda se pokupe i mirno odu...
Dakle pederi i nacisti prochitali ste termine i marsh u Svedsku.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Zar davanje licnog primera nije najvaznija propaganda?Posten rad,pridrzavanje zakona,odricanje zarad boljeg polozaja svih u drzavi... Recite mi,koji je Ciganin odgovarao pred zakonom zato sto nije upisao dete u osnovnu skolu,koja je zakonom obavezna.Nasa populacija se smanjuje,njihova povecava,i na kraju bicemo drzava sa najmanje obrazovanog "stanovnistva".Imaju sva prava,a ne pridrzavaju se nijednog zakona.Jel to u redu?Ako im bilo ko nesto kaze u vezi sa tim,odmah vicu kako im se krse ljudska prava.
Zavera?Pre bih rekao da je to okretanje glave od stvarnih problema.Sta bi se tebi desilo da vozis ne registrovan auto i da te zaustavi policija?A oni voze neke sklepane skalamerije,izazivaju saobracajne nezgode i niko im nista ne moze.