Ovako, u proteklih par meseci dogovoreno je da se okupimo 9.avgusta.2003 u Beogradu i da se zezamo malo, medjusobno upoznamo i sve u svemu lepo provedemo. Ja imam neke planove sta i kako cemo taj dan a posebno gde cemo, ali da bih mogao da planiram morate mi sto pre reci ko bi dosao. Ne treba ovde da se RASPREDA ni o cemu samo da se prijave ljudi ko bi dosao! Ko ne moze da dodje neka ne postuje!! Ko nije siguran, takodje. Kroz nedelju dana napravicu spisak pa cu otvoriti novu temu sa detaljima. Termin je takav kakav je i promena nece biti tako da ako vam odgovara super, ako ne, zao mi je, ali vecini odgovara tako da taj termin ma sta bilo ostaje!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e ja bi dosho..pa bih se shodno tome prijavio..ali ima problem sa kintom..pa ako josh neko pali iz Zr-a..pa da se dogovorimo za prevoz ..moze i mojim kolima..pa sta ja znam..da benc nekako podelimo..jel sam pukooo ko gumaa...inace strava je ideja:)