Okupljanja na chatu! Svaki dan u vecernjim casovima od 21h pa na dalje do 05 , 06 ujutru okupljanja na nasem kanalu. Pravo veliko okupljanje je nedeljom posle 22h, ali dobar deo nas je svako vece tu.
Nas kanal: #burek na irc.drenik.net
Kanalu mozete pristupiti preko linka CHAT iz gornjeg menija i preko MIRCA na nacin prikazan na uputstvu
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E to je taj post sto sam ja hteo da uputim, ali jbg.. nisam. Elem, ja sam primetio da na forumu bude puno ljudi uvece, pa nisam imao ideju kako ih proslediti i na irc. Arivederla
Zar morate na svakom topicu, bio on ozbiljan ili neozbiljan skrenuti sa teme?! Dajte molim vas! O kom sad italijanskom pricate?! Nadjite drugu temu, molim vas. Ovo je poziv svima da ozivimo jednu stvar i da prekinemo umnozavanje problema.