Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
hehe... Na krst ima svakojakih... Jednom kretenu sam ukrao dva kanala, #partizan-jug i #partizan_4ever, tu se sad okupljaju delije i karaju keve grobarima
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
hehe... Na krst ima svakojakih... Jednom kretenu sam ukrao dva kanala, #partizan-jug i #partizan_4ever, tu se sad okupljaju delije i karaju keve grobarima
e mark bre....koji ti9 je ? ))) pa sta plashish ljude...a za kanale znash kako si dosao do njih.. .....
i da ..sto se tice ovog za grobare ..pa nemoj tako ..nemoj da neki grobari povrate kanal:))) uostalom ako te neko prijavi razmisli sta cesh reci adminu serva posto sledi gline baBy ma nema seme bilo ko da uzme kanal...jedino : izdaja moze da upropasti kanal ..
Verovatno ce to ipak biti krst, kada... to zavisi od djikija...
zavisi od svakoga od nas....nas - misleci na clanove burek porodice koji gotive i praktikuju irc tj #burek.....moj glas nije ni loshiji ni bolji od bilo cijeg..mada mislim da je sf mislio na moju ideju .,..
Mislim da svako ko koristi kanal treba da imati pravo da odlucuje o nj sudbini....tako ce i biti.