Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Okuplja se "novi DOS" oko DS-a? - Pokusaj numero 2  (Pročitano 4765 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Steta sto ovo nije u stilu poslednje vecere, svi se lepo okupe i ko u Igri Tronova ih svi pokolju za ruckom.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Aint gonna happen. Za razliku od stranih političara, naši se retko kad tamane. Barem ovi na vrhu. Jer znaju da mogu vrlo lako sutradan da zavise jedan od drugog.

Pa evo danas je mutavi Dušan Mihajlović išao u Specijalni sud da šatro svedoči o istrazi Ćuruvijinog ubistva. Mislite da bi on pristao da uđe u tu zgradu i taj slučaj da nije 100% siguran da ga neće ispitivati ni za šta drugo, kao na primer njegove muljaže? Bi malo sutra. Nego mu rekli ''dođi da napraivmo malo šou, nećemo te pitati ništa drugo,i to je to''.

Zna se tu vrlo dobro ko je s kim, ko se ne dira nikad, a ko je žrtveno jagnje koje samo čeka da bude upotrebljeno. Pa to je bre igra koja se igra kod nas već vekovima. Al imbecilan narod i dalje misli da je sad sve drugačije,da se oni tu sad kao nešto suprotstavljaju i bore... a ono u stvari boli ih bre kurac sve redom.

Ko što sam nekad davno slušao one Šešeljeve degenerike. Šešelj pa Šešelj. Jebo te Šešelj u usta! Jel ti Šešelj daje platu? Jel ti on izgradio kuću možda? Jesi barem upoznao svinju ikad? Ne,a? Pa koj moj svršavaš onda na njega? Koj moj znaš da je to čovek koji zaslužuje tvoj glas? Šta, zato što si ga video na TVu? A 'si video možda ono kad kaže ''ljudi, ja sam ušao u politiku da meni bude bolje, a ne vama''. Nisi,a?

Vrišti njima svima kurac za narod, ali ovaj voli sebi da pravi idole i bogove, pa zato već decenijama sedimo u blatu i čudimo se što ne možemo da mrdnemo napred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 29.0
To je onaj sistem kao sto si mi opisivao "Svi sve znaju i u sve se razumeju."  Kako mozemo ocekivati ista bolje kada je ista zgadija na vlasti bila od pre slobe, tokom slobe, i posle slobe.  Voli narod da ga jebu pa to ti je.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
A jedino što voli više od toga da ga jebu jeste da bude u pravu. I aj onda ti probaj da objasniš prosečnoj Srbendi da nikoga od ovih u Skupštini ne boli ni nokat na palcu leve noge za njega. Nema šanse. On je video svog ____ na TVu i on je u svojoj šupljoj ali tvrdoj lobanji odlučio da je to čovek za koga treba glasati, i to ti je to. Džaba ti sve, ti njemu nećeš ništa promeniti ili dokazati. Jer on sve zna. On je Srbin. Nepogrešiv. Savršen.

P.S. Mada, kad malo bolje razmislim, možda je i bolje što većinu ovde još uvek drži ta zatucanost i neznanje, jer kad bi videli malo ''the outer realms'' ili imali dovoljno mozga da shvate koliko ih ove svinje jebu, i to već decenijama... to ne bi bio baš lep prizor. Letele bi glave samo tako.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2014, 23:32:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 29.0
A jedino što voli više od toga da ga jebu jeste da bude u pravu. I aj onda ti probaj da objasniš prosečnoj Srbendi da nikoga od ovih u Skupštini ne boli ni nokat na palcu leve noge za njega. Nema šanse. On je video svog ____ na TVu i on je u svojoj šupljoj ali tvrdoj lobanji odlučio da je to čovek za koga treba glasati, i to ti je to. Džaba ti sve, ti njemu nećeš ništa promeniti ili dokazati. Jer on sve zna. On je Srbin. Nepogrešiv. Savršen.
Pa da, patriJota kakvog nema. A niko se ne zapita gde su nestale sve one pare od prodaje pola Srbije, od silnih donacija i investicija?  Kako to da ne stvorise ni jedan posao za sve ove godine, ne zavrsise nista?  Misterija. Cekamo na EU da dodje da nam popravi sve, jer nas oni vole i zele da pomognu.

Ma znam, to ko onaj lik sto je mene pljuvao na fejsu kada sam rekao da je Dacic lopov.  "Ali ima cvrst stav."  Da, da se kara u bulju ima cvrst stav.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
A niko se ne zapita gde su nestale sve one pare od prodaje pola Srbije, od silnih donacija i investicija?

Bez brige, istražiće Vučko sve to. Čim uhapsi Dinkića, to je sledeće na redu.  Smile

Citat
Ma znam, to ko onaj lik sto je mene pljuvao na fejsu kada sam rekao da je Dacic lopov.  "Ali ima cvrst stav."  Da, da se kara u bulju ima cvrst stav.

Pa to.  Smile Smile  Mogao si da mu kažeš ''pa i silovatelji imaju čvrst stav. Jel to znači da bi im dao glas?''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
A niko se ne zapita gde su nestale sve one pare od prodaje pola Srbije, od silnih donacija i investicija?

Bez brige, istražiće Vučko sve to. Čim uhapsi Dinkića, to je sledeće na redu.  Smile

Citat

Pa to.  Smile Smile  Mogao si da mu kažeš ''pa i silovatelji imaju čvrst stav. Jel to znači da bi im dao glas?''  Smile
Koliko je postala kriticna ta situacija oko tih stranki i osoba koje zele posto poto da dobiju posao preko veze, oni bi im dali glas i da im ovi svrse na facu, jer im svi obecavaju sve a niko ne da nista.

Budale.  Ja nisam toliko u toku sto se tice Srpske scene, ali majku mu ja ne vide ni jednu osobu da je na politickoj sceni da je na strani Srba i Srbije, niti njih briga za to. Vazno je da su utovili svoje debele guzice, pizda im materina pogana.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony xperia
Mićunović: Demokratski blok je iluzija

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović smatra da ideja novoizabranog predsednika DS Bojana Pajtića o okupljanju novog demokratskog bloka "može biti samo neka nova iluzija".

"Mislim da je to samo brzo iznet preliminarni predlog, kao poziv na razgovor. To je dobro kao načelni stav, ali ujediniti sada sve to u jednu stranku, to može biti samo neka nova iluzija. O tome se mora dosta raspravljati i da vidimo na kraju na kojoj osnovi se može izvršiti to grupisanje", rekao je Mićunović za "Danas".

Na pitanje lista da li očekuje da lider Nove demokratske stranke Boris Tadić, nakon što je je relativno skoro napustio DS, sada pristati na taj blok, Mićunović je odgovorio da "misli da je to više jedna iluzija nego realnost".

On je izjavio i da u kampanjama za izbore za predsednika Demokratske stranke nije hteo da učestvuje i da je to rekao obojici kandidata, i Draganu Djilasu i Bojanu Pajtiću.

"Ne volim kada se prave 'timovi'. Timovi se prave u sportu, u preduzeću, a partija ima organe koji se tajno biraju i treba da izražavaju volju birača, dakle članstva, a ne izbor tima koji predlaže predsednički kandidat koji se po istoj proceduri bira kao i članovi 'tima'. Smatrao sam da unapred najavljeni timovi vode u podele u stranci, a smatrao sam da je moja dužnost da budem integrativni faktor", istakao je Mićunović, dodajući da ne treba niko da bude "nečiji čovek", ako ga stranka bira, jer nismo u političkom feudalizmu.

"Problem je što se grupišu interesi. Ne razumem zašto se sad toliko grabe za funkcije. Stranka je u teškoj finansijskoj situaciji i ljudi ne primaju plate po nekoliko meseci. Drugo, nismo u vlasti, koja je mnogima obezbedjivala egzistenciju, a pojedincima i privilegije. Vlast imamo još malo u Vojvodini, a i to visi o koncu. Ne razumem zašto nastaju tolike borbe i ko će uz koga biti i kako 'pozicioniran'. Taj 'klanovski' duh koji je stvoren u svim strankama, pa i u DS, smatram tudjim demokratskom duhu i to me je uvek odbijalo. Moja želja je bila da se smanji i kontroliše liderstvo u stranci", napominje Mićunović.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony xperia
Lider DS okuplja novi DOS

Pozivnicu DS da se priključe novom političkom bloku dobiće NDS, LDP, Nova stranka, partije nekadašnjeg URS, kao i lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović

NOVI predsednik DS Bojan Pajtić započeće prve nedelje jula seriju razgovora sa liderima demokratske opozicije u Srbiji, kako bi pokušali da se dogovore o zajedničkom delovanju - saznaju „Novosti“.

Pozivnicu da se priključe ovom bloku dobiće NDS, LDP, Nova stranka, partije nekadašnjeg URS, kao i lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović.

Pajtić će do tada morati da smiri strasti u sopstvenim redovima, jer njegov susret sa liderom NDS, odmah nakon što je izabran za šefa demokrata, nije naišao na odobravanje mnogih u stranci, koji ne mogu da oproste Borisu Tadiću to što je napustio i pocepao partiju nekoliko nedelja pre izbora.

Do početka jula trebalo bi da bude poznato i da li će Čedomir Jovanović i nekadašnji lideri regionalista - Veroljub Stevanović, Boško Ničić i Vladan Vasić - na razgovorima sa Pajtićem nastupati pojedinačno ili kao deo novog političkog bloka.

Stevanović, lider „Zajedno za Šumadiju“, kaže za „Novosti“ da se ne odustaje od ideje o saradnji stranaka koje su spremne da budu alternativa aktuelnoj vlasti.

Aleksandar Senić, funkcioner NDS, kaže nam da DS, pre bilo kakvih razgovora, najpre mora da reorganizuje svoju stranačku strukturu, pa tek onda da se krene u reorganizaciju opozicione scene.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Sony 
Koja je ovo sve bagra bato sa sve Sašom Radulovićem  Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.