Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oko 130.000 građana dobilo dvojno mađarsko državljanstvo  (Pročitano 4774 puta)
12. Okt 2014, 11:30:50
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Alcatel 
   03.10.2014 14:57
Oko 130.000 građana dobilo dvojno mađarsko državljanstvo

SUBOTICA - Do sada je mađarsko državljanstvo u pojednostavljenom postupku dobilo oko 130.000 građana u Srbiji, izjavio je konzul Janoš Serenčeš.

On je nakon polaganja zakletvi dvojnih državljana u Ambasadi Mađarske u Beogradu rekao za “Mađar so” da je većina njih svoje molbe predala u Subotici.
“U ovdašnjem konzulatu službenici su primili oko 65.000 ovakvih molbi, dok je u Beogradu do sada zakletvu položilo nešto više od 6.000 novih državljana Mađarske” – rekao je Serenčeš.

U ambasadi Mađarske, u Beogradu, juče je po 209-ti put organizovano svečano polaganje zakletve za nove državljane.

Uslovi za sticanje mađarskog državljanstva po pojednostavljenom postupku ostali su da podnosilac molbe poznaje mađarski jezik i da je neko od njegovih predaka bio državljanin Mađarske.
iIzvor
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Ne znam da li smo već imali sličnu temu, ali su me dešavanja u mojoj okolini podstakla da o pišem o ovom velikom problemu. U sremskim gradovima je opšta pomama omladine za učenje Mađarsgog jezika i dobijanja njhovog državljanstva, kako bi se pobeglo u EU. Naša država ćuti i dozvoljav da  Mađari ne veoma pokvaren način, ponovo povrate Vojvodinu. Jednoga dana će reći da ovde imaju toliko i toliko svojih državljanja. Gde su sada naši političari, nacionalisti, niko da podigne glas. Dok naši vajni nacionalisti i patriote love pedere po Terazijam, dotle Vojvodina polako, ode sve bliže Mađarskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
fala kurcu vracamo se austro-ugarima budale sto smo i odlazili  Smile

a i sta je cudno svako oce tamo gde misli da je lepse posto nam je ovde divno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Alcatel 
fala kurcu vracamo se austro-ugarima budale sto smo i odlazili  Smile

a i sta je cudno svako oce tamo gde misli da je lepse posto nam je ovde divno  Smile
Priča nije baš tako lepa kao što izgleda. Dečko iz mog komšiluka povremeno radi u Parizu, ima tamo strica. Pričao mi je da u Parizu ima mnogo omladine, koji su na tu foru došli u EU. Tamo rade na crno, često ih gazde prevare i ne plate. Vija ih policiji ......To znači da ne teče med i mleko u EU i nije dovoljno samo odreći se sopstvene države. Pitam se samo koji je to mozak, koji može da položi zakletvu državi Mađarskoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
sto bi radili na crno ako imaju eu papire i policija vijala  Smile

pobrko neke loncice taj tvoj  Smile

uostalom ne ulazim u raspravu bio vido lepse je polozicu zakletvu i dzibutiju ako treba da bi mi se otvorilo vise opcija jer je sve bolje od ovog ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Alcatel 
Dragi moj rade na crno jer i na zapadu to prktikuju gazde za sve koji su iz tam tam zemalja kao što smo mi. Ako misliš da su naši kapitalisti izmislili rad na crno varaš se. Samo što kod njih na crno rade Srbi, Poljaci, Rumuni, Bugari....
Kažu na građevinskim radovima više od pola su na crno...
« Poslednja izmena: 12. Okt 2014, 12:25:59 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.122
Citat
Pitam se samo koji je to mozak, koji može da položi zakletvu državi Mađarskoj?

Па мозак који трага за бољим животом. Реално, неће га наћи у Мађарској али они свакако и не узимају то држављанство да би живели у Мађарској.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Moram da priznam da se lomim li da uzmem trece i cetvrto, a verovatno i peto drzavljanstvo..  Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2014, 13:53:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 166
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Ja bih im oduzeo srpsko državljanstvo i tretirao kao strane državljane.
Izvolte preko granice, doviđenja i prijatno, kad već želite.
Domaće Mađare i mogu da razumem, ali Srbe koji su zarad prodaje svoje guzice nekom zapadnjačkom kapitalisti spremni da učestvuju u cepkanju svoje države smatram izdajnicima.

Slušam likove kako se hvale time i slušam druge koji ih podržavaju i povraća mi se.
- "Ej, uzeo sam mađarsko državljanstvo, ma boli me uvo za ove ovde idem u Švabiju da šljakam nešto..."
- "Jao brate blago tebi ja bih pre brisao Švabi guzicu nego što bih ovde radio u nekoj smrdljivoj fabrici..."

Sve se ponavlja a takozvani učeni ljudi koji su fakultetski obrazovani ili ne uče istoriju ili ih zabole za istu.
I nemojte mi reći da su za silne "izlive mozgova" krive tadašnje vlasti i stanje u državi. Ta situacija je samo odgvorala gorepomenutim likovima da umire svoju savest. I takvi se ovde danas vraćaju da meni sole pamet, a ja treba da im verujem? Zaje*ite.

Ma Goli otok je bio savršeno mesto, trebalo bi da ga iznajmimo od Hrvata, samo što imam utisak da svi koji su za tamo ne bi stali... Možda i par nekih okolnih ostrva da iznajmimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson xperia m2
Sta ces, kad se nasa drzavica pobrinula da mladima omoguci prosperitetan zivot pa su prinudjeni da se bore na sve nacine.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Ja bih im oduzeo srpsko državljanstvo i tretirao kao strane državljane.
Izvolte preko granice, doviđenja i prijatno, kad već želite.
Domaće Mađare i mogu da razumem, ali Srbe koji su zarad prodaje svoje guzice nekom zapadnjačkom kapitalisti spremni da učestvuju u cepkanju svoje države smatram izdajnicima.

Slušam likove kako se hvale time i slušam druge koji ih podržavaju i povraća mi se.
- "Ej, uzeo sam mađarsko državljanstvo, ma boli me uvo za ove ovde idem u Švabiju da šljakam nešto..."
- "Jao brate blago tebi ja bih pre brisao Švabi guzicu nego što bih ovde radio u nekoj smrdljivoj fabrici..."

Sve se ponavlja a takozvani učeni ljudi koji su fakultetski obrazovani ili ne uče istoriju ili ih zabole za istu.
I nemojte mi reći da su za silne "izlive mozgova" krive tadašnje vlasti i stanje u državi. Ta situacija je samo odgvorala gorepomenutim likovima da umire svoju savest. I takvi se ovde danas vraćaju da meni sole pamet, a ja treba da im verujem? Zaje*ite.

Ma Goli otok je bio savršeno mesto, trebalo bi da ga iznajmimo od Hrvata, samo što imam utisak da svi koji su za tamo ne bi stali... Možda i par nekih okolnih ostrva da iznajmimo.

sta je bolje da ovde radis za nekog za 180 evra ili u svabiji za 1500-1800 evra  Smile
da te cujem seratoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.