Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oko 130.000 građana dobilo dvojno mađarsko državljanstvo  (Pročitano 4773 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Koji to mozak moze da misli da ce mu biti bolje ako svi oko njega zive losije...

Koji to mozak moze da unisti svoju zemlju da bi on imao nesto od toga...

Koji to mozak moze da otera pola miliona ljudi da bi mogao da sve svoje kombinacije stavi u funkciju...

Koji to mozak moze da uradi a posle da se pita gde mu je drzava...

Koji to mozak moze da bude niko i nista van te zemlje kad ona propadne...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson xperia m2
Unisti zemlju  Smile Smile

Citat
Koji to mozak moze da misli da ce mu biti bolje ako svi oko njega zive losije...

Pa to znaci da ce da sedi i uziva u bedi sredine u kojoj zivi.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi su vanserijski glupi...samo covek kad pogleda ko je kod nas oligarh...i kako oni zaradjuju...

I svi su oni bez te srbije niko i nista...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 166
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Vidi, pošto si me lepo počastio ja ću tebi odgovoriti suprotno, u dobrom maniru. U mom postu odgovorio sam na temu.
Samo ću ti postaviti pitanje, pa će ti valjda biti jasno.
Treba li tebi, g. Kruger, mađarski pasoš da odeš i da brišeš švabama guzicu, ili to svakako možeš da uradiš bez tuđeg pasoša?
Nemam ja ništa protiv da neko ode i Nemačku da radi i zarađuje. Taj komentar je dat vezano za temu, pročitaj moj post ponovo i razumi ga. Ne treba se prodati da bi živeo normalno.

Onaj ko želi da uspe u životu naći će načina da uspe, onaj ko ne želi naći će izgovor (ili se posrati na sve svoje, uzeti tuđi pasoš i ipak uspeti). Svako ima slobodan izbor.

Ako se neko nađe prozvan, to je njegov problem a ne moja namera, ja imam pravo ovde da iznesem svoje mišljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
samo covek kad pogleda ko je kod nas oligarh...i kako oni zaradjuju...

Dovoljno razloga da zapali.

@QuadDamage

Postoje pogodnosti kad imas pasos EU a zelis da radis preko , ne uzimaju to ljudi jer ne vole Srbiju.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Prokleti bili sto ste naterali ljude na to...

Gorecete svi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Vidi, pošto si me lepo počastio ja ću tebi odgovoriti suprotno, u dobrom maniru. U mom postu odgovorio sam na temu.
Samo ću ti postaviti pitanje, pa će ti valjda biti jasno.
Treba li tebi, g. Kruger, mađarski pasoš da odeš i da brišeš švabama guzicu, ili to svakako možeš da uradiš bez tuđeg pasoša?
Nemam ja ništa protiv da neko ode i Nemačku da radi i zarađuje. Taj komentar je dat vezano za temu, pročitaj moj post ponovo i razumi ga. Ne treba se prodati da bi živeo normalno.

Onaj ko želi da uspe u životu naći će načina da uspe, onaj ko ne želi naći će izgovor (ili se posrati na sve svoje, uzeti tuđi pasoš i ipak uspeti). Svako ima slobodan izbor.

Ako se neko nađe prozvan, to je njegov problem a ne moja namera, ja imam pravo ovde da iznesem svoje mišljenje.

pisacu sporije da mozes da ukapiras

sa nasim pasosom mozes dupe obrisati u eu jer ce svi pre da angazuju poljaka jer ne moraju da se jebu sa silnom papirologijom sa kojom moraju da se jebu ako hoce da zaposle nekog van eu,a i zahtev moze biti negativno resen iz bilo koga razloga

ako ti je to tolko tesko da skontas onda izadji jednom iz te svoje vukojebine i otidji malo do nemacke i vidi na licinomo mestu
evo ti najnoviji primer mog zeta koji je sa srpskim pasosom hteo u danskoj da radi otisao nasli mu posao kaze daj da ti sredimo papire da pocnes on pruzi srpski pasos,a ovi njemu zao mi je necemo da se zamaramo,covek se vrati zapuca tamo odakle je izbegao '95. za 5 dana dobi njihov pasos ode u dansku odma se zaposli i za 7 radnih dana dobi dansku licnu kartu i cao zdravo
i zato kao sto rekoh mozemo samo dupe da obrisemo sa nasim pasosom ako treba i dzibutia cu uzeti ako mi otvara vise mogucnosti to neznaci da ja nevolim Srbiju al mi je je dosta sad bi malo da je volim iz daleka kao i svi gastosi sto bi branili kosovo preko mojih ledja e evo vam kurac
skoro ceo moj zivot je ovde prosao u oskudaciji u stisknju dupeta u postenom radu,a nemam maltene nista dok sam za to vreme gledao kriminalce,lopove,politicare i ostalu stoku kako se bogate "posteno" i sto je najgore ima ljudi koji jos manje imaju jer nemaju kod nas opste prihvacene vrline da slazu,otmu,zajebu,prevare nekog e to je meni moja zemlja pruzila eto vam je meni vise ne treba jer sam prestao da verujem u bajke
valjda sam dovoljno sporo pisao
« Poslednja izmena: 12. Okt 2014, 16:31:45 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Samsung 111111
Oduzeti srpska drzavljanstva i to je to.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
slazem se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Ljudi su vanserijski glupi...samo covek kad pogleda ko je kod nas oligarh...i kako oni zaradjuju...

стварно.. ко су олигарси тамо по Сибирима, Татарстанима и Таџикистанима? И како зарађују?

Још само да се јави онај Смоок из неког америчког предграђа па да имамо комплетирана релеванта мишљења гледе стања у Србији...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.