Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:20:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oklopni voz  (Pročitano 10491 puta)
17. Jan 2008, 07:37:06
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Lutajući po nekim forumima naišla sam i na ovu priču pa me zanima da li su stvarno istina kad pričaju da su razbili našu vojsku, ne vjerujem u to.Kažu da su nas satrali ovo, ono.Evo što pišu

"U drugoj polusatnoj "Gradačačkoj hronici" što je redovno emitovana iz studija LTS, a pripremali je novinari susjedne televizije, predstavljena je čuvena "Sedmica" 107. MHVO brigade. Herojski Gradačac Zmaja od Bosne Husejn-bega Gradaščevića bio je i ostao neosvojiva tvr�ava za četni�ku bratiju i zločinca Karadžića koji je samo u montaži filmskog materijala svoje podle propagande s Pala popio kahvu, a nikad zakoračio nije u ovaj bosanski gradić, nit otvorio njegove kapije, zahvaljujući hrabrim zmajevićima al i gazijama Tuzlansko-podrijnjskog kantona i njegovog Drugog korpusa. Sedmicu je predstavljao komandant Bajro Muminović, naočit i otresit momak. "Išli smo gdje je najteže i uvijek u proboj ili vraćanje izgubljenih teritorija. Za to smo se specijalizirali i četnici znaju kad smo mi u napadu. Onda bjež, al uvijek bude kasno. Na Gradačcu su sve isprobali, i kasetne bombe i krmače, tukli su iz avijacije, samo je falila još atomska bomba. Kada nisu uspjeli pripremili su oklopni voz 22. oktobra 1992. godine. Cilj im je bio da u�u u industrijsku zonu i da s le�a djeluju od Požarika pa do Vide.

Više na www.Gradacac.eu

Kako me nervira ova balijska stranica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Televizija Srbija (RTS): Čudesni Voz kojem ne trebaju šine

jesili mislio na ovo?
« Poslednja izmena: 17. Jan 2008, 10:45:13 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Oklopni voz što je naša jedinica kod Gradačca pripremala baš bez šina ima tamo snimak ali ne mogu snimiti, na toj stranici...skroz drugi dio priče pričaju Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
ma pusti bajke....kad je mladic probio front i krenuo na zenicu ,muslimani se vec poceli spremati da bjeze iz zenice i travnika ,da nisu mogli pobijediti tamo neki gradacac...bajke za malu djecu!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
A bi bilo dobro da su otišli  =D>bilo bi super Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
 Smile

vidis tu im je ponovo pomogao nato ,kao u bog zna koliko slucajeva u proslom ratu.... Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
jednom kad je nama nato pomogao mi smo došli 23 km do banja luke, a vi ste se počeli pakirati, a onda nas je taj isti nato spriječio da uđemo u banja luku, pa ste se vi raspakirali

zajeban je taj nato, nikad ne znaš na koju stranu će se okrenuti Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
jednom kad je nama nato pomogao mi smo došli 23 km do banja luke, a vi ste se počeli pakirati, a onda nas je taj isti nato spriječio da uđemo u banja luku, pa ste se vi raspakirali

Zajeban je NATO i sto vam je pomagao pa uvideo da  zbog toga ne treba da se KAradzic i Mladic nadju.
Mnogo toga bi ispricali o balijama i saradnji sa NATO-om "cistom" vojnom silom i "neutralnom" na prostorima bivse SFRJ.
Ali koliko slucajnosti da je bas taj isti NATO sjebavao Srbe i radio na dve strane.
Zaista bilo bi interesantno sta bi se sve culo od Mladica i KAradzica.
Jebena posla -provaljeni bi ste bili kao i za Srebrenicu, MArkale,...."nevine i jadne ( u mozak) balije".
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20071025
Ucestvovao sam u tome oko oklopnog voza. Napravili,krenuli u akciju,pretovarili ga i razisla se (raspala se) pruga ispod voza i morali smo da odustanemo od njega. Nasa posla. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Koliko kilometara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:20:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.