Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 17:19:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: OK, doziveo sam nesto cudno..  (Pročitano 5297 puta)
19. Jan 2013, 10:27:06
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Browser
Opera 12.02
Moje ime je Darko i imam 21 god.  i moze se reci da sam nov ovde, malo sam caprkao po forumu i svidja mi se.  ok je.
pa vidim ovde ima dosta edukovanih ljudi koji znaju da koriste mozak. .  pogotovo na ovoj sekciji.  neki postovi su me cak i iznenadili.  U svakom slucaju pre neki dan mi se desilo nesto jako cudno.  Naime, vracao sam se iz prodavnice prema mom stanu i kada sam  dosao do stepenica, jedna stara zena koja se vukla po putu sporo kao slina me je pitala da joj pomognem da podigne neku torbu.  Naravno, takva nesposobnost nije vredna moje paznje pa sam je ignorisao.  Ali ono sto je mene zacudilo je to da umesto da se svadja kao drugi ljudi kada ih za*ebem ona je spustila glavu dole i sela na tu torbu. Zapravo mene cudi je zbog cega ja iz nekog razloga ja sam nekoliko puta pomislio na taj dogadjaj, iako je to najveca glupost koja nije vredna pominjanja. . .  
Cak sta vise poceo sam da se nerviram bez razloga :O
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Zapravo mene cudi je zbog cega ja iz nekog razloga ja sam nekoliko puta pomislio na taj dogadjaj, iako je to najveca glupost koja nije vredna pominjanja. . . 

Možda u podsvesti osećaš grižu savesti zbog toga što joj nisi pomogao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ma tesko, koliko znam sebe, i koliko me drugi znaju ja nikome ne pomazem, cak stavise iskoristim kada su slabi.  Na primer, neki lik raskine sa devojkom, pa je skenjan, onda ja to iskoristim da mu napunim glavu sa mrznjom prema zenama i onda mogu da ga u neku ruku kontrolisem.  Mislim to je bio primer na koji ja teram ljude da rade ono sto ja hocu.  Zato i pitam, ovakva glupost ne bi trebalo da me sekira, ako dosad nista nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
  Naravno, takva nesposobnost nije vredna moje paznje pa sam je ignorisao.  Ali ono sto je mene zacudilo je to da umesto da se svadja kao drugi ljudi kada ih za*ebem ona je spustila glavu dole i sela na tu torbu.
Nije nikakvo cudo sto si ti bezosecajna osoba koja ne zeli da pomogne drugima u nevolji, niti je cudo da i ljudi kojima je potrebna pomoc drugih to uvidjaju pa im je to sasvim normalno i nemaju razlog da se u cudjenju bune.

Ako tebe jednog dana sudbina dovede u situaciju u kojoj je bila ta zena mozda ces shvatiti sta znaci humanost.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
ma tesko

Da li si siguran u ovu tvrdnju? Smiley
Ako je to ipak "najveća glupost koja nije vredna pominjanja", što si otvorio temu uopšte? Smiley

Na kraju, zvučiš tako nadmeno, samouvereno ( i bezosećajno, kao što eyepheelYU rekao)... odmah na prvom postu to ističeš... držiš neki gard... skrivaš možda? Smiley

Ili samo troluješ, ali ajde, I will play along...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple 13pro
Ti si kralj prvo to da ti kazem  Smile pa onda baba je jednostavno  bila umorna pa nije mogla da te naduva  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Attention whore.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
ma tesko, koliko znam sebe, i koliko me drugi znaju ja nikome ne pomazem, cak stavise iskoristim kada su slabi.  Na primer, neki lik raskine sa devojkom, pa je skenjan, onda ja to iskoristim da mu napunim glavu sa mrznjom prema zenama i onda mogu da ga u neku ruku kontrolisem.  Mislim to je bio primer na koji ja teram ljude da rade ono sto ja hocu.  Zato i pitam, ovakva glupost ne bi trebalo da me sekira, ako dosad nista nije.
Ako ja kazem da pretpostavljam da si ti sve ovo izmislio samo da bi video reakcije clanova foruma sta bi ti na to rekao ?
To kazem zato sto nikada nisam cuo da se neko hvali ovakvim ponasanjem.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Mislim sine da trebas da se obratis doktoru pod hitno za  Smile ...

Ovde ima svakakvih ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung 111111
 Smile Smile

Ja mislim da si ti trol koji ovde vrti teme na forumu.Mada dobro i da je istina,retard si pa si retard
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 17:19:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.