Evo, krstarim malo po forumu, pa mi je palo na pamet da postavim ovo pitanje. Dakle, postoji li ikakva mogućnost ili razmišljanje na temu pokretanja novog foruma koji bi se bavio privredom i privrednim pitanjima? Računam, veliki broj ljudi ovde radi. Neki imaju i svoje firme, pa bi Burek mogao da postane i odličan "posrednik" za sklapanje novih poslovnih aranžmana u okviru ove zajednice. Takođe, verovatno i dobar deo ljudi ovde traži posao, pa bi možda neko sa samog Bureka mogao da reši probleme takve vrste.
Na umu sam imao još i deo koji bi mogao da se bavi informisanjem o raspisivanju i dodeli tendera, informacijama o privrednim tokovima, zakonima na ovu temu, ekonomskim povoljnostima i pretnjama, saradnjom sa inostranim partnerima...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
samo da dodam, da sam na politici cesto i da se tamo ekonomijom bave na drugaciji nacin! ljudi cesto traze nesto poput teme Biznis logistika, koja je na politici zamrela jer taj deo foruma nema potencijal u vidu forumasa koji bi na taj nacin ucestvovala! ljudi dolaze da bi se raspravljali o politici a ne o biznisu! slazem se sa dell boy da bi taj podforum imao sanse! jos sa brdo linkova korisnih agencija (drzavnih i neprofitnih), obrazaca i dokumentacije za skidanje, dosta tema o modernoj ekonomiji i sto je najvaznije samom biznisu, berza (ljudi ne znaju sta im je sve potrebno i kako sve funkcionise da bi ulozili novac), investicioni fondovi, uvoz-izvoz recimo sa hrvatima i bosancima(imajuci u vidu ceftu), pravna pitanja, porezi, pa i resenja poput onih koji vasi modovi daju na forumu doktori za vas kompjuter, ovaj podforum bi stvarno mogao da zazivi i da bude ako nista drugo na nivou foruma b92 o ekonomiji!
slazem se sa kamarom ali mozda bi taj podforum i treba da bude u sklopu politickog? kao SNF mozda? pitao sam par modova o tome na pp ali nista jos nisuodgovorili... mozda je u toku razmatranje?
ima li sanse da se nesto tako ostvari ili je ideja osudjena na propast?
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!