Zadovoljan? Zato sto mu maternji jezik nije srpski? Ne znam sto bih bio zadovoljan? Pa, covek jos ni jedan trening nije uradio, a vec ga dizu u nebesa. Licno, skeptik sam, ali mu zelim svu srecu sa partizanom.
ali, kao sto vec rekoh, da su i doveli jose mourinha za trenera, ni tad ne bih isao na stadion, i tad bi vikao :
uprava napolje ! ! !
[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 04:24:29 od SerbianFighter »
Dejan11 je zaista okružen spodobama verovatno najviše u trenutku brijanja, a ovde se dolazi radi zabave bando komunistička. Jedini period kada ste bili uspešniji od nas je za vreme vlasti onog haškog satrapa. Crvenoj bandi je mesto u krematorijumu, a da smo na dobrom putu ulaska u EU vidi se po tome da se ponovo dižemo da bi vas opet karali kao nekad, kada smo bili svet. Vi radite smo kada jašu komunjare, gotovi ste bre!
Dejan11 je zaista okružen spodobama verovatno najviÅ¡e u trenutku brijanja, a ovde se dolazi radi zabave bando komunistiÄka. Jedini period kada ste bili uspeÅ¡niji od nas je za vreme vlasti onog haÅ¡kog satrapa. Crvenoj bandi je mesto u krematorijumu, a da smo na dobrom putu ulaska u EU vidi se po tome da se ponovo dižemo da bi vas opet karali kao nekad, kada smo bili svet. Vi radite smo kada jaÅ¡u komunjare, gotovi ste bre!
Партизан је у последњој нам држави и даље актуелној, иѕмежу Србије и Црне горе , НЕПРИКОСНОВЕНИ ЛИДЕР ...освојио је 3 пута више титула од вас...значи узимам у обзи два имена једне државе, СРЈ и СЦГ...ви сте некада били јаки са Хрватима и Македонцима и лобијем..мада ово пследње вам ни ѕа време Џаје није било лоше...мислим на играња до Звездине победе и 100.минута
А ти си и неки доктор још овде , па називаш неког болесником а неког лудаком који види сподобе...е мој "докторе"...
Prvi me je uvredio dejan11 pa samo vraćam. O kompleksima ne bi sada, malo je smešno, a što se tiče našeg prijateljstva sa hrvatima, mislim uzaludno je i trošiti tastaturu ( vama je tuđman bio predsednik, vama je ivan ujkica ćurković sada predsednik, a bogami i trenera rvata ste imali onoliko. Da te podsetim, ili naučim, mi nikada nismo imali trenera ili pogotovo predsednika rvata. Ni igrači te fele se nisu isticali. Prosinečkom je keva naša iz Čačka ). Čak i u vreme slobizma kada smo igrali 1 na 1 karali smo vas kao tuđe, tu bar nema nameštanja čuvenih zekebjeke and co. A to što ste tada harali, to je za sramotu a ne za ponos. Pravi Srbin bi se stideo svakog uspeha u tom periodu, jer se na taj način svrstavate rame uz rame sa Karićima, Miletom Dragićem, Julom i ostalim profiterima. Amin, i anatema vas komunjare bilo!
@StevieG Ti si stvarno poremećen. Niko od navijača nije birao ni trenere ni rukovodstvo tima. Zvezda i Partizan su osnovani kada je bila velika država i ne vidim u čemu je tvoj problem. Ispade da je samo Partizan nameštao utakmice i prvenstva, a svi znamo da je to i Zvezda radila. Ne bih se čudio i da se oni pre početka prvenstva ne dogovore ko će ga osvojiti!