Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Offtopic: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 9265 puta)
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
..
PS ne zovem se marinko...

Znam, to si vec rekao jednom, ali eto...da se nasalim.  Smile
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
 Smile

Zaboravljam kome sam rekao a kome nisam. Sto nisam lepo skratio nick u Marni kao covek...

Dosta off-topica.

Jeste li zadovoljni novim trenerom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Ма нек седе Ганци овде бре...Да нема корова не би знао колико је цвеће лепо Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Zadovoljan? Zato sto mu maternji jezik nije srpski? Ne znam sto bih bio zadovoljan? Pa, covek jos ni jedan trening nije uradio, a vec ga dizu u nebesa. Licno, skeptik sam, ali mu zelim svu srecu sa partizanom.

ali, kao sto vec rekoh, da su i doveli jose mourinha za trenera, ni tad ne bih isao na stadion, i tad bi vikao :

uprava napolje ! ! !

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 04:24:29 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Dejan11 je zaista okružen spodobama verovatno najviše u trenutku brijanja, a ovde se dolazi radi zabave bando komunistička. Jedini period kada ste bili uspešniji od nas je za vreme vlasti onog haškog satrapa. Crvenoj bandi je mesto u krematorijumu, a da smo na dobrom putu ulaska u EU vidi se po tome da se ponovo dižemo da bi vas opet karali kao nekad, kada smo bili svet. Vi radite smo kada jašu komunjare, gotovi ste bre!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Dejan11 je zaista okružen spodobama verovatno najviše u trenutku brijanja, a ovde se dolazi radi zabave bando komunistička. Jedini period kada ste bili uspešniji od nas je za vreme vlasti onog haškog satrapa. Crvenoj bandi je mesto u krematorijumu, a da smo na dobrom putu ulaska u EU vidi se po tome da se ponovo dižemo da bi vas opet karali kao nekad, kada smo bili svet. Vi radite smo kada jašu komunjare, gotovi ste bre!
a?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Nema a?, to je istina. Digli ste se tek za vlasti onog bolesnika, a porasli dok je predsednik vlade bio onaj nitkov Mirko Marjanović.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Стеви као да лечи неке комплексиће овде а? Smiley

Партизан је у последњој нам држави и даље актуелној, иѕмежу Србије и Црне горе , НЕПРИКОСНОВЕНИ ЛИДЕР ...освојио је 3 пута више титула од вас...значи узимам у обзи два имена једне државе, СРЈ и СЦГ...ви сте некада били јаки са Хрватима и Македонцима и лобијем..мада ово пследње вам ни ѕа време Џаје није било лоше...мислим на играња до Звездине победе и 100.минута

А ти си и неки доктор још овде , па називаш неког болесником а неког лудаком који види сподобе...е мој "докторе"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Prvi me je uvredio dejan11 pa samo vraćam. O kompleksima ne bi sada, malo je smešno, a što se tiče našeg prijateljstva sa hrvatima, mislim uzaludno je i trošiti tastaturu ( vama je tuđman bio predsednik, vama je ivan ujkica ćurković sada predsednik, a bogami i trenera rvata ste imali onoliko. Da te podsetim, ili naučim, mi nikada nismo imali trenera ili pogotovo predsednika rvata. Ni igrači te fele se nisu isticali. Prosinečkom je keva naša iz Čačka ). Čak i u vreme slobizma kada smo igrali 1 na 1 karali smo vas kao tuđe, tu bar nema nameštanja čuvenih zekebjeke and co. A to što ste tada harali, to je za sramotu a ne za ponos. Pravi Srbin bi se stideo svakog uspeha u tom periodu, jer se na taj način svrstavate rame uz rame sa Karićima, Miletom Dragićem, Julom i ostalim profiterima. Amin, i anatema vas komunjare bilo!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
@StevieG Ti si stvarno poremećen. Niko od navijača nije birao ni trenere ni rukovodstvo tima. Zvezda i Partizan su osnovani kada je bila velika država i ne vidim u čemu je tvoj problem.
Ispade da je samo Partizan nameštao utakmice i prvenstva, a svi znamo da je to i Zvezda radila. Ne bih se čudio i da se oni pre početka prvenstva ne dogovore ko će ga osvojiti!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.