Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:08:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odštetni zahtjevi protiv RH  (Pročitano 4375 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 288
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
SonyEricsson 
A ovo je kao neka sprdačina na račun žrtava, ili šta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evidentni, a ti si veliki borac za ljudska prava? I veoma ti je stalo do nevinih žrtava iz Jasenovca? Izvini molim te, zašto odmah nisi rekao pa da mi Srbi koji smo sami sebe ubijali u Jasenovcu ućutimo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Citat
"Dugo smo čekali da se nešto pokrene sa odštetni zahtevi za ustaški genocid u drugi svecki rat. Kako su nas komunisti prevarili smatram da je došlo vreme da sami podnosimo zahteve za odštetu.

Evo naprimer, moj deda Paun... Njega su Ustaše ubile na Kosovo. I ni to im nije bilo dosta nego su ga još jednom ubile u Austriju.

Baba Smiljka je dugo plakala svaki put kad bi ga ubili. Reči ne mogu da opišu kaku je lepu bradu taj čovek imao. Takvog momka u to vreme nije bilo u naš kraj. Od svih momaka njemu je šubara najlepše stajala. Kokarda mu se sjajila ko budističko treće oko, bre !

Zato sam na ustašku vladu u Zagreb poslao odštetni zahtev. Tražim da mi se plati zato što su ubili mog dedu. Smatram da bi bilo fer i pravično da mi se za dedu isplati 20 miliona evra.

Zašto 20 miliona evra ?

Pa lepo, kad su ga prvi put ubili deda je imao samo 25 godina. Ostalo mu je najmanje još 90 godina života. A bio je mlad i mogo je da radi na njivu i hrani prasiće. Ako svaka krmača oprasi troje prasići na jednu godinu to znači da je deda do kraja života mogo da odgoji 270 prasići. 270 prasići puta 200 evra znači 560 hiljada evra samo za prasići.

A prasići neće da živu od vazduh. Treba neko da posadi, naplevi i ubere ono što će prasići da jedu. A naši prasići jedu samo artičoke.
Jedno mlado prase cirka žive vage 15 kila pojede hiljadu artičoki. A pogledajte cene od artičoki !
Dakle hiljadu artičoki puta 270 prasići jednako 270 hiljadi artičoki što iznosi 15 miliona evra.

Do sada iznosi 15 miliona zapeta 560 hiljada evri.

Ostatak cifre dolazi usled amortizaciju.

Класично хрватско просеравање!  Smile

IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Evidentni, a ti si veliki borac za ljudska prava? I veoma ti je stalo do nevinih žrtava iz Jasenovca? Izvini molim te, zašto odmah nisi rekao pa da mi Srbi koji smo sami sebe ubijali u Jasenovcu ućutimo.  Smile

ubijali su ih sljedbenici jednog profašističkog pokreta (od 41.-45.) a te žrtve i politiziranje sa tim žrtvama naplaćuju sami srbi već 60 godina

umjesto da im se oda počast i da ih se pusti na miru balvan revolucija se opravdavala jasenovcem, dakle jasenovac može biti izlika za sve
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 288
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
SonyEricsson 
A čiji sledbenici su klali Srbe u Hrvatskoj 90-tih godina?

čiji su sledbenici ona masa mladih koji i dan danas urlaju po nekim koncertima i ponose se ustaškim zločinima?

ko danas nosi crne majice i uzvikuje Srbe na vrbe?

da,da...sve je to plod nekakve politizacije i naše bujne mašte, isto kao i Jasenovac... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
kakvo klanje, kakvi sledbenici? možda sledbenici ilira...

nema i ne postoje nikakvi sledbenici jer ne postoji ni težnja ni mogućnost nastavka politike ndh

to su vaše floskule kojima plašite malu i veliku djecu

klinci po koncertima nose svašta, svakakve majice i simbole, dok se ne formiraju i uozbilje

ti meni pričaš nekakve pričice a ko je pobijedio u prvom krugu vaših predsjedničkih izbora? koja je njegova politika? gdje su njegove granice?

ko je neki davidović ili kako već? koja je njegova politika? čega je on sljedbenik?

danas je srbin potpredsjednik hrvatske vlade a ti meni pričaš o nekim ustašama, vampirima i koljačima

samo naplaćujete, reklamirate i prostituirate žrtve jasenovca, ništa više Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Hrvatska je jedina zemlja bivse SFRJ, koja nije rijesila stanarska prava...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Tragom najave odštetnih zahtjeva penzionera sa okupiranog područja bivše tzv. RSK u DO RH u Zagrebu pojavio se i ovakav zahtjev:

"Dugo smo čekali da se nešto pokrene sa odštetni zahtevi za ustaški genocid u drugi svecki rat. Kako su nas komunisti prevarili smatram da je došlo vreme da sami podnosimo zahteve za odštetu.

Evo naprimer, moj deda Paun... Njega su Ustaše ubile na Kosovo. I ni to im nije bilo dosta nego su ga još jednom ubile u Austriju.

Baba Smiljka je dugo plakala svaki put kad bi ga ubili. Reči ne mogu da opišu kaku je lepu bradu taj čovek imao. Takvog momka u to vreme nije bilo u naš kraj. Od svih momaka njemu je šubara najlepše stajala. Kokarda mu se sjajila ko budističko treće oko, bre !

Zato sam na ustašku vladu u Zagreb poslao odštetni zahtev. Tražim da mi se plati zato što su ubili mog dedu. Smatram da bi bilo fer i pravično da mi se za dedu isplati 20 miliona evra.

Zašto 20 miliona evra ?

Pa lepo, kad su ga prvi put ubili deda je imao samo 25 godina. Ostalo mu je najmanje još 90 godina života. A bio je mlad i mogo je da radi na njivu i hrani prasiće. Ako svaka krmača oprasi troje prasići na jednu godinu to znači da je deda do kraja života mogo da odgoji 270 prasići. 270 prasići puta 200 evra znači 560 hiljada evra samo za prasići.

A prasići neće da živu od vazduh. Treba neko da posadi, naplevi i ubere ono što će prasići da jedu. A naši prasići jedu samo artičoke.
Jedno mlado prase cirka žive vage 15 kila pojede hiljadu artičoki. A pogledajte cene od artičoki !
Dakle hiljadu artičoki puta 270 prasići jednako 270 hiljadi artičoki što iznosi 15 miliona evra.

Do sada iznosi 15 miliona zapeta 560 hiljada evri.

Ostatak cifre dolazi usled amortizaciju.

Можемо ли добити извор информације?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Izvor: umorni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@Evidentni, ne mlati o politizaciji žrtava, u tome ste vi maheri. A imamo mi ovde kablovsku i satelitsku TV, gledali smo letos koncert deklarisanog ustaše Thompsona na HRT-u, gde su mahom svi u publici bili sa ustaškim obeležjima, to nisu bile nikakve "floskule", kako ih ti nazivaš. I ova tema će pod ključ, ali ne mogu da se suzdržim kad mlatiš praznu slamu, izmišljaš i fabrikuješ stvari. Pokrenuo si jednu krajnje benignu temu, koju svi normalni shvataju kao zajebanciju, a onda si otišao, što bi Stole rekao, u beskrajnost - o nekoj srpskoj politizaciji žrtava Jasenovca (paz' kurca mu), kako kod vas nema sledbenika ustaške ideje (to su tobož' neki klinci, a oni Davidovićevi balavci su obučavani u Hitler jugend-u, nije nego) i da ne nabrajam dalje tvoje "faulove", očigledno nema svrhe, jer ti jednostavno ne želiš da shvatiš i prihvatiš i istorijsku i sadašnju realnost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:08:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.