Ovo pišem na njihovom pismu, možda će me tako bolje razumeti. Os 17.02. ova "krugovalna postaja" vodi kamapnju protiv Srbije. U toj kampanji nije vest što priznaju Kosovo, i tako ne samo da cepaju našu zemlju, nego i legitimizuju NATO agresiju i vređaju sve žrtve, uključujući malu Milicu... Ne, njima su tema samo i isključivo reakcije. A smeta im kad je nekome tema "Sablja", a ne ono što je izazvalo
Na U~92 sajtu, forumu i blogu postoji striktna cenzura. Zato se tamo skupio određeni broj "ljudi", koji inače slabo i zalaze tamo gde nisu zaštićeni kao beli medvedi... Recimo ima na ovom forumu par mazohističkih nastrojeni, koji prosto vole da im srpski narod kaže šta misli... Ostali, kao recimo Eraserhead Đ. Kovjenić, ovde poznat kao RufusBG, više i ne zalaze vanka U~92. Čak ni virtaualno... Miševi
Šta mislite o takvim "ljudima"? I što samo U~92 napadaju... Huligani, huligani, ali niko ne poušava da spali Pink, Košavu, Avalu... čak ni američki Fox.
Sad zaključajte ovu temu, ali zaključajte i onu o "Fokusu".
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Pa ona je bastion onoga protiv cega se borio Srpski narod kada je napadao jedan drugi bastion Postali su ono sto nikada nisu zeljeli ali mora tako kad nekome moras da polozis racun
Nabedjeni elitisti vrede biti kupljeni i dojeni ideologijama koje samu svrsishodnost dupeugodnog zivota iste. 90-ih se nismo borili da bi studio-B postao bastion Stambolicevskih struja koji promovise lazno Jugoslovensko bratstvo i razumevanje.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 14:25:06 od vucko_m »
Evo nekih bisera koje su još ranije izvaljivali na forumu U~92
Warn se dobija kako bi user jos vise mogao da vredja protivnike reformi, pedera, ne srba, debelih kosatih kolumnista, trenutnih predsednika, dakle protivnika svega sto je antisrpsko, reformsko, gej, nesklono najispavanijem premijeru u modernoj istoriji, neradnicko, sorosevsko itd.
Koga je briga sta oni misle o bilo cemu. Stoka. Znaci sta? Karaj stoku. Singapurske metode iznutra a spolja govnjiva tojaga (sankcije, tomahavci jednom mesecno po par komada) i sve ce biti u redu. Ovi koji pocrkaju u toku zime su samo kolateralna steta. A Boris? Ako radi na evropeizaciji zemlje i prevrednovanju svih nakaznih srBskih vrednosti, onda je OK, a ako ne radi, isto sto pise gore vazi i za njega. Videcemo.
Polozaj Albanaca od 1989.do 1999. je bio stravican i bili su izlozeni genocidu.Mogao ih je ubijati,a i ubijao ih je,bilo ko,a da za to ne odgovara. Uross78
Henry Chinaski Ti je lepo objasnio. Sve sto mislis da je sprsko, to je kaka. Zato usrana drazva ima jedan dublji smisao, u kome si se Ti jos dublje zaglibio! Calexico
Tacno je da je "nas" malo; da li 1%-2% ili 5% ili 10 %, zaista ne znam. Medjutim, elita i avangarda jednog drustva nikada nije ni bila masovna. Srbija, ili ima mogucnosti da delom nas sledi u politickim stavovima i krene iz kloake i mulja u kome se nalazi, ili da poslusa "zov krvi i tla", demagoge, populiste i soviniste i potone jos dublje - ako je to uopste moguce. Ni ova druga varijanta ne bi trebalo da bude sasvim iskljucena - ne bi Srbi bili ni prvi ni jedini narod koji je kao manje vredan nestao. Ako ih i takva sudbina zadesi, i to ce biti izraz njihovih nacionalnih sposobnosti (ili nesposobnosti). Medjutim, pre nego sto se to desi i da se ne bi desilo, vredi po nekada poslusati ponovo "Ako Srbija stane". Vladan
Frustriran sam zato sto zivim sa vama u vasoj nakaznoj zemlji koju nemate nameru da civilizujete i uredite zato sto mislite velike misli kojima ste obuzeti. Svaki normalan covek je ovde frustriran. A po forumima cekam vas ideologe zla zbog koga sam frustriran da se pojavite, i onda se tu obracunavam sa vama kako znam i umem (i za sad mi dobro ide) , zato sto nemam para da kupim snajper i logisticki podrzavam primenu istog. - by Henry Chinaski
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко