Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jul 2025, 12:34:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi u Braku  (Pročitano 10393 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Kasno je moralisti spavaju.  Smile

Iskreno meni ne bi smetalo da neko živi u komuni ali lično smatram da je broj problema i komplikacija koje otvara složena zajednica daleko veći nego kod klasičnog braka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Slazem se za vecu zajednicu, ali pogledaj recimo beneficiju ako jednoj zeni umre muz. Ostaje joj jos jedan muz ili jos dva ili koliko god. Dakle ona je zbrinuta, materijalno i na sve druge nacine. U obrnutoj situaciji takodje. U slucaju nemogucnosti jedne od zena da radja, ostaje mu mogucnost da i dalje ima legitimne potomke, ali da je ta zen ai dalje deo zajednice, dakle u neku ruku umanjuje se mogucnost diskriminacije na nivou steriliteta ili lecenja istog. Mnogobrojni su primeri beneficije, naravno ponavljam, u idealnim uslovima, ovo bi idealno funkcionisalo. Ljudski faktor automatski unosi nesklad i nesavrsenstvo, tako da je to sve samo na nivou "sta bi bilo...".

U ovakvim brakovima nikad naravno ne bi mogli da ucestvuju ljudi sa izrazito posesivnim osobinama i ostalim negativnim produktima emocionalne uzrocno-posledicne veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pazi kod mene u Crnoj je bio jedan trougao. Žena biseksualka je istovremeno bila u braku sa muškarcem i drugom ženom lezbejkom. Ima čak i decu koju su zajedno podigli. Nikad nije bilo nekih drama i skandala u kući ali nekako uprkos svemu niko od njih troje nije bio posebno srećan, a nisu ni potomci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Ma jasno, ima uticaja i sredina, vaspitanje, brdo faktora ... bilo bi zasita mocno da to moze da funkcionise na svacije zadovoljstvo i prosperitet, ali nemoguce je u ovim uslovima. Cak ni u idealnim materijalnim uslovima je nemoguce bas zbog tog faktora o kome ti pricas - ljudske nesavrsenosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple iPhone 4
Pratim vas celo vreme, a nisam ostavio niejdnu poruku.... kakav sam teletabis  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
pa napiši nešto, recimo kako ti zamišljaš dobar brak i šta misliš o poligamnim i poliandralnim brakovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple iPhone 4
Sta je poligamim  Smile Smile Smile Smile Smile
Dobar brak? Hmm... Megan Fox i 500.000evra u banci  Smile Smile

Salim se, bitno je da se interesi uklapaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ma jasno, ima uticaja i sredina, vaspitanje, brdo faktora ... bilo bi zasita mocno da to moze da funkcionise na svacije zadovoljstvo i prosperitet, ali nemoguce je u ovim uslovima. Cak ni u idealnim materijalnim uslovima je nemoguce bas zbog tog faktora o kome ti pricas - ljudske nesavrsenosti.

Ako su Dalijevi mogli da imaju srećan brak zaista je sve stvar kompatibilnosti između ljudi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
Brak je nepotreban i neprirodan.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
U ovakvim brakovima nikad naravno ne bi mogli da ucestvuju ljudi sa izrazito posesivnim osobinama i ostalim negativnim produktima emocionalne uzrocno-posledicne veze.

Ideja kao ideja, nije loša, samo se ja nikako ne bih uklopila u tu sliku ..nema šanse da bih mogla da trpim drugu ženu u svojoj kući.
Ko može i voli, meni je to ok.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jul 2025, 12:34:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.