Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muslin i Džajić ponovo zajedno u Zvezdi?  (Pročitano 1496 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Time si hteo reci nesto pametno?!
Niko muslinu ne spori uspeh u domacoj ligi, za dalje nema sanse, jednostavno sa takvom igrom ne moze da se prodje u ls pa taman imao duplo jaci tim nego do sad.
Ne vidim sto bi njegovi rezultati bili mnogo znacajniji od 4:0 protiv Kajzera ili 1:1 sa Barselonom....
Francuska liga je generalno losa i bas zato je francuska imala 2 predstavnika u cetvrtfinalu lige sampiona, a prosle godine i finalistu. Nije li lakse u losoj ligi sa srednje jakim klubom imati dobre rezultate nego u jakoj ligi?
Kontradiktoran si.
Za Zvezdu i Partizan uzimanje ovog prvenstva ili kupa nije nikakav rezultat. Cisto stvar koncentracije.
U ovakvoj ligi se ne postaje dobar trener i u ovakvoj ligi ne rade dobri treneri.
I taj Muslin se u Zvezdu vraca jer verovatno nema gde, da ima svakako ne bi dosao ovde.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Francuska liga je jaka, mnogo jaca od nase sigurno. Rekao sam da u konkurenciji liga poput Engleske, Italijalijanske, Spasnke, pa i Nemacke Francuska liga je mnogo losija. CInjenica je da su Francuzi imali uspeha u rposloj godini na evropskom nivou, ali to po meni to je vise stvar srece nego neke realne snage. Budi realan, da sada ponovo trebaju da igraju recimo Monaco i ne secam se sada koga su tacno izbacili od jacih klubova i da treba da stavis 10 000 eu na nekoga, na koga bi stavio?

Za Muslina sam samo rekao da je imao jednu sansu za Evropu i on je nije iskoristio ali je jako malo falilo da je iskoristi. Posle njega sledeca sansa je bila protiv psv-a i zenita, pa zans kako smo prosli. Opet kazem ako neko moze da vodi klub kako valja da ostvaruje rezultate da se pojacava a ne da prodaje sve sto vredi, meni je taj trener najbolji, zvoa se on muslin ili bilo kako drugo. to mi uopste nije vazno.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Francuska liga je jaka, mnogo jaca od nase sigurno. Rekao sam da u konkurenciji liga poput Engleske, Italijalijanske, Spasnke, pa i Nemacke Francuska liga je mnogo losija. CInjenica je da su Francuzi imali uspeha u rposloj godini na evropskom nivou, ali to po meni to je vise stvar srece nego neke realne snage. Budi realan, da sada ponovo trebaju da igraju recimo Monaco i ne secam se sada koga su tacno izbacili od jacih klubova i da treba da stavis 10 000 eu na nekoga, na koga bi stavio?
Lion - Psv
Cetvrt finale lige sampiona
Psv prosao na penale, na ludu srecu, jedva.
Psv isto tako jedva ispao od milana.
Kolo pre toga Lion demoilirao prvaka Nemacke 10:2 u 2 utakmice.

Citat
Za Muslina sam samo rekao da je imao jednu sansu za Evropu i on je nije iskoristio ali je jako malo falilo da je iskoristi. Posle njega sledeca sansa je bila protiv psv-a i zenita, pa zans kako smo prosli. Opet kazem ako neko moze da vodi klub kako valja da ostvaruje rezultate da se pojacava a ne da prodaje sve sto vredi, meni je taj trener najbolji, zvoa se on muslin ili bilo kako drugo. to mi uopste nije vazno.
Kako neko ko je 3 sezone bio u klubu (ako ne i malo vise) moze da ima 1 sansu u Evropi?
Taj Dostanic koji nije doneo titulu je njegova skola, i ne moze mu se mnogo toga prigovoriti za celu ovu sezonu, pocetna on je imao malo kikseva, ali Partizan nije imao ni jedan, cak sam prilicno siguran da je onaj derbi u kupu pusten, posto ne vidim drugi razlog da partizan pri jedan nula igra bez napadaca, tj da kad svi ocekuju da vermezovic uvede jos nekog napadaca, on izvede i ono sto ima...
Velika stvar je uradjena ove godine, ipak su potpisani ugovori do 2007-08-09 sa svim bitnim igracima, a dostanic je najavio pojacanja za leto na svim pozicijama (odakle pare ja to ne bih znao) , izaslo ovih dana u politici, vratice par nasih stranaca koji ne igraju, mozda cak dodje i neki strani skuplji igrac.
Muslin ako se vrati... a kolko vidimo zvezda il neki bugari i rumuni ako uopste hoce da radi mu ne ginu... ne znam sta moze da uradi protiv ovako za nase pojmove jakog i uigranog partizana.. sve ono vreme koje je on radio, partizan nije bio ni upola jak kao danas.. derbi moze uvek da dobije... u to i nemam nekih sumnji... ali titula... to je 30ak utakmica bez poraza... partizan je pokazao da to moze... zvezda to nikad nije mogla.. jedna sezona kad je on dosao, celo prolece je bilo bez kiksa.. ali ostale 2.... bile su dobre, ali realno to tesko da je kao pre.
Videcemo.. u ostalom.. nas i onako niko nista ne pita.. mi samo mozemo da navijamo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Nama ako nesto zelimo treba i jaka Zvezda i jak Partizan. Zanimljiv je predlog Piksija da se igra liga od 12 klubova, to ipak donosi 4 derbija i manji broj utkmica protiv Hajduka sa Liona i sl. koji su ispalio i pre nego sto je pocelo.

Videcemo za koji mesec sta ce uraditi i jedni i drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Za sada je mnogo toga nejasno, ali je izvesno da se Slavoljub Muslin ne bi protivio još jednom povratku na „Marakanu“:

“Ne znam čije su to kalkulacije, nisam razgovarao sa aktuelnim rukovodstvom, niti ljudima koji se pominju, ne znam ni imena onih koji bi uložili novac. Ja sam poznat kao zvezdaš, dva puta sam dolazio, zašto ne bih i treći put ! Nikada nisam rekao da sam ljut na Crvenu zvezdu, niti sam protiv kluba, daleko od toga, jedan sam od najvećih navijača. Za sada medjutim, nema ništa od povratka“ rekao je Muslin koji je na pitanje novinara „Sportskog Žurnala“ da li bi ponovo saradjivao sa Draganom Džajićem odgovorio kratko „bez komentara“...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Nema sanse da on i Dzajic ponovo rade. Jedino ako Dzajic odluci posle 6 meseci da li hoce da radi ili ne. Ako odluci da nece, mozad ce se Muslin vratiti. Ja jos mislim da ako bi se Muslin vratio da bi to znacilo da ce 2/3 ljudi koji sada parazitiraju u zvezzdi da dobiju nogu, sto bi bilo fenomenalno za klub. Ostali bi samo oni ljudi koji treba da ostanu, a on to najbolje zna psto je vec bio vise puta u Zvezdi. Sumnjam medjutim u tako nesto, jer ipak su to ljudi koji zive od zvezde vec desetine godina i sumnjam da ce im savest biti nesto na sta se moze racunati, a nema drugih mehanizama osim razbesnelih navijaca koji ih odatle mogu skloniti.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.