Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odabir kljucnih rijeci i domena (za SEO)  (Pročitano 4769 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU990
Jako zanimljivo, i ja se sluzim slicnim metodama. Međutim, za sada manje uspjesno. Moj site je dogurao na 300 poziciju na googolu za trazenu kljucnu rijec. Nije to ni lose, jer sam izabrao dosta tesko polje za pocetak. Greska!

Sada sam radio dosta velike promjene na on-page optimizaciji i site mi je trenutno nestao na rezultatima. Nadam se da ce se uskoro pojaviti na boljim pozicijama.

Nisam probao MNF, ali cuo sam da je dobar.

Inace, zar nije malo 3000 pretraga u lokalu mjesecno? I jesu li to exact pretrage? Koliko takav site moze zaraditi mjesecno, ako nije tajna? Otprilike?

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
BlackBerry , Apple iPhone
Da naravno to je exact pretraga ...A inace za " Hi Fi Amplifiers " ima 1,450,000 rezultata na google ...3,000 je dovoljno ako izaberes pravi produkt za prodaju... Np. ima jedan site trenutno mu ne znam ime ,imam ga negdje ...Koji kada ukucas neki keyword izbaci kolika je mogucnost da ce osoba koja vrsi pretragu da kupi tu stvar...Za taj Hi Fi Amplifiers je 96% ili 97% sto je jako dobro ...  Kao sto sam rekao sajt je jos nov , i nisam ga bas nesto previse uredio , ogavno izgleda ( ...Mogao bi se on srediti fino i sve ,al' mislim dacu ga prodati ...Posto polako prelazim na CPA mreze i nesto drugo pocinjem da radim... ) i nije bas da mami klik ka affilate linku il' adsenseu , nikako da zavrsim to kako treba , vise sam se bazirao na SEO ...Al' za sada sam imao 2 prodaje i nekoliko adsense klikova , klikovi se bas fino placaju za keyword , od 0.30eura i 0.50eura .... MNF probaj obavezno ! Ja ga uvijek koristim , prvo sto je jako jednostavan za koriscenje i jako je dobar Smiley  ....
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU990
Mozes li mi, molim te, javiti koi je to site na kojem upises keyword i on prikaze kolika je mogucnost za prodaju. Posalj mi na PP.

Ja sam sve dobro sredio osim SEO.  Tema su laptopi i cak sam i prodao 1 na Amazonu i dobio 25 $ provizije. Adsense jako dobro ide, ali premala mi je posjeta. Nadam se da cu i taj faktor srediti.

Inace moj keyword ima 30 000 exact pretraga. Kad bi bio na 1. stranici - ludilooo!!

Internet Business Promoter Tool je prijavio da moj site ima 68 % sanse da bude na 1. stranici, nakon ovih on-page izmjena sada prikazuje 92 %. >Moze li se vjerovati ovakvim statistikama?

« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 16:01:27 od nightrain005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Ok , postovacu taj sajt ovdje  ,pokusacu ako ga nadjem danas ako ne onda sutra Smiley
Uh fino fino Smiley odlicno je to ...Koja ti je main keyword i kako ide sajt uopste da vidim Wink
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 16:08:25 od nemanja-3650 »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU990
Poslat cu ti na PP, ovde je zabranjeno postati linkove. I posto vidim da dobro poznajes podrucije, volio bi cuti tvoje misljenje o siteu i par savjeta vezano za SEO ako moze.

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Ok , ma nisam ti ja bas nesto , nema ni puna godina kako se bavim Internet Marketingom...Al' pomocu ti koliko budem znao Wink nije problem Smiley posalji mi link pa cemo ovdje nastaviti diskusiju ,da moze jos ko nesto pametno da nauci xD hahah

Edit :

Ovako , pogledao sam na prvu sajt i sta bi trebao da uradis jeste kada postas da na pravis usera koji se zove kao tvoja main keyword znaci umijesto onoga " posted by Zelj@ " da pise posted by best buy laptops ( to bi moglo dosta pomoci sto se SEO tice Wink ) .... I koliko ja znam ona - izmedju best-buy u imenu domena isto utice da ces teze da ga rankujes za tu keyword ... I da li imas unique articles ili ih samo copy/paste?  Probaj malo da budu bar 30% unique i da prepravljas sa svojim keywordsima Smiley npr. "Best Buy Laptops " stavis po 2 -3 puta u jedan article ili ako je opsirniji onda i vise puta i to bi ti dosta pomoglo , nema veze ako to ne zvuci bas sa tom keyword originalno ili ako nema bas nekog smilsa o5 ti stavi ...Tebi je bitno da dobijes dobar rank u googleu kako bi ljudi klikali na adsense i kupovali preko tvojih affilate linkova Smiley

Onda ,sada ne znam koliko je na ovom forumu dozvoljeno o nekim Black Hat metodama da se prica Smiley al' mozes da proucis Cookie Stuffing , to bi ti bas povecalo zaradu Wink ako ne znas sta je CS  u kratkim crtama , to je tako reci ilegalno Smiley ugl. moze i ban da se dobije ako se ne zna bas pravilno raditi sa tim i ako te otkriju , mislim na ban od affilate kompanije za koju radis... Ugl. kada bi neko kupio preko tvog affilate linka nesto i svaki sl. put kada ode da kupi isto mu je kao da je otisao sa tvog affilate linka i ti dobijas podstotak Smiley
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 16:34:01 od nemanja-3650 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU990
IBP software mi je preporucio da smanjim keyword densitiy, tako sam i napredovao sa 68 % do 92 %. Izgleda da sam spamao pretrazivace kljucniom rijeci. Zato su tu crtice i jos neke stvari...  Prvih 15 clanaka su napravljeni autoposterom - sada znam da je to greska i da su svi kolpije. Zadnjih 15 su kompletno orginalni i moji.

A ovo za ime cu probati, hvala ti.

Inace ja radim 3 mjeseca i ovo mi je 1. website. Sad mi je krivo sto nisam pokusao sa laksom rijeci ali pocet cu jos jedan site uskoro.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 16:43:20 od nightrain005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Ma zajeb ih Smile samo spamaj svoj keyword xD
Ma samo idi nema veze ,ako budes radio cesto sa SEO i bas shvatis to kako treba ,sve ostalo je lako Smiley nije tesko sajt napraviti ni nita , a i kada SEO shvatis bice para 1000%  ...Sve je da dovedes traffic na sajt Smiley koristi npr . twitter , jako je dobar i autamtizuj sve to . Tako kada postas nesto novo na svoj sajt da se i na twitteru samo posta vidi malo po netu kako se to radi ako ne znas Wink i naravno koristi twitter attacks da dobijas folowerse Wink

Ma samo pravi sajtove , nemoj odustati Smile mozes da stavis i koji e mail submit offer sa neke CPA mreze i to bi ti moglo posluziti Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG KU990
kako se rade Twitter atacks?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Kod:
http://tweetattacks.com/
evo tu imas download free editon programa TweetAttacks , pogeldaj i njihov video kako se koristi , jako je jednostavan Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.