Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:57:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od kecelje do aktovke  (Pročitano 5772 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.54.16
mob
I-mate 30 Pro
E pa mnogo "oces... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.83
Tema se vecinom odnosi na zene...ostavljam trag prisutnosti Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
Lapsuse,tema se odnosi na žene i njihovu privredjivačku ulogu,ali dobro bi bilo da i vi date mišljenje o tome,i mi. da napravimo paralele,vidimo gdje smo i kakve su neke buduće tendencije. šta se očekuje. šta je loše donijela emancipacija,pored nepobitnih koristi..i tako to  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Vaspitala me je alfa ženka da i ja postanem alfa ženka. Možeš misliti dokle će to da me odvede.  Smile

Šalu na stranu, zaista jesam od malih nogu učena da budem samostalna. Jedna od najvećih lekcija mame i očuha koji su me vaspitali je glasila: ''Samo da imaš svoj dinar i da te nijedna budala ne zajebava.'' To mi se zaista ucrtalo u podsvest kao nekakav životni kredo, do te mere da sam se osećala prilično bedno dok taj dinar nisam i zaradila. Makar zaista bio dinar, slađi mi je nego da mi neko da još deset puta više.  Smile

Citat
-Šta žene žrtvuju zarad karijere ,a šta zbog posla u svrhu boljeg budžeta? Mislim da nismo svi karijeristi,ali da želimo nešto što će nas dodatno ispuniti,ali i da to nešto bude dodatni izvor prihoda naše porodice.
Spremna sam da žrtvujem neke stvari radi karijere iz prostog razloga što obožavam svoj posao, svoju struku i sve što radim u vezi s tim mi je pravo uživanje. Smatram se blagoslovenom što je to tako, jer ne znam kako bih ujutru ustajala i išla negde da provedem 8 sati svog vremena svakog dana radeći posao koji mrzim ili koji me ne ispunjava. Imam taj nenormalni inat da kad nešto zacrtam to mora da bude tako, kada je u pitanju karijera. U ovom trenutku me deca i stvaranje porodice ne zanimaju; previše sam mlada i još uvek sebična da bih toliko vremena posvetila nekome. Surovo, ali mislim da je realno, a za uspeh je jako važno da prema sebi budemo surovo realni. Kada se na to odlučim, računam da pomoć od partnera i na svitu ljudi koji će mi pomagati (dadilja, spremačica, vrtić) zato što ću tek tad to sebi zaista i moći da priuštim. Sada ne mogu i ne želim da dete gledam kao na stavku na budžetu koju bih jedva mogla da skrpim.

Citat
-Šta žene gube,a šta dobijaju težnjom da budu na visokim pozicijama?
Zavisi od žene, ali i od pozicije. Pošto pišem kroz svoj primer, mene pozicija ne zanima, tako ne mislim da može da me ugrozi. Ja imam pred sobom jasan plan i za sada vidim da me u njemu ništa ne može omesti, ali isto tako će proći još mnogo godina rada, učenja, mentorisanja od strane iskusnih kolega kako bih bila spremna da plan sprovedem u delo. Ali za sada istinski verujem u to da ne postoji baš ništa što me može omesti i to čini da se osećam stvarno zadovoljno sobom u tom karijernom smislu.

Citat
-Recite mi nešto o sledećem: Koliko je poslodavac u pravu kad odbije ženu za neki posao,jer ona tamo negdje može da zatrudni?
Znaš kako, svako gleda svoj interes. Ja imam dogovor sa mojom šeficom da joj kažem kad počnem da radim na tome.  Smile Da bi mogla na vreme da mi nađe zamenu i da ja tu istu zamenu obučim kako da moj deo posla obavlja tako da firma ne trpi. Ne mislim da će trudnoća da mi ugrozi radno mesto jer radnika kao ja ne možeš baš da nađeš na svakom koraku, što nije samo moje mišljenje. Smile Srećom.  Smile

Najlakše je reći - ah ti grozni poslodavci, ali niko ne razmišlja kako je kad ti odjednom pola kolektiva ode na trudničko, a posla ima da se srušiš. S druge strane, nikad nisam čula, hvala bogovima, da je neko odbijen za posao samo zato što je žena i zato što bi mogla, pazi molim te, da odluči da ima decu.

Citat
Koliko je posao bijeg od privatnih problema i šta posao doija,a šta gubi,kad je zaposlenA  u nekom problemu lične prirode?
Verovatno da mnogim ljudima jeste, ali moj slučaj je takav da na poslu mogu da dam svoj maksimum samo kad sam takoreći ''namirena'': kad nemam nikakvih većih problema u privatnom životu, kad znam da ću kad odem sa posla doći kući gde je neko koga želim tu da vidim, ne debil koji me nervira.  Smile Meni je sređenost emocionalnog života maltene preduslov za produktivnost, što baš i nije dobro.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
Fala Bambi,od pomoći si mi da znaš 
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
 Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
..a ostali će goreti u paklu što ne doprinose temi,ovo mi je i ideja za diplomski...tamo nekad 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
..a ostali će goreti u paklu što ne doprinose temi,ovo mi je i ideja za diplomski...tamo nekad 

Ja bih voleo da ti pomognem ali zaista nemam neki tekst da ti posaljem ili nesto slicno. Mogu jedino da guglam ali ti si to sigurno vec uradila Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
pa to,baš i Bambi reče..od tekstova mogu da se pozdravim,dali ste mi par smjernica i to je to.
ali dajte vaše mišljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung 111111
Najlepsa zarada je ova koju ja cekam  Smile

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1096-8350434-967

A zene jesu ugrozene kao radnici * u Srbiji* (nzm za inostranstvo)..
A da li treba da rade..pa treba.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:57:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.