ja ne znam zasto svi pljujete po islamu. mnogi ljudi katolicke i pravoslavne vere su presli u islam,dok nijedan islamista nije presao u vasu vjeru prema tome
Ма то по кратком поступку! Никога нежалити само у корену сасећи и тада ће Српски народ имати мира! @nikola34 а знаш ли због чега због амера, НАТО-а ....итд... Да није њих било ми би муџахедине протерали, а Албанце из Албаније ал штаћеш неданам се!
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!
ja ne znam zasto svi pljujete po islamu. mnogi ljudi katolicke i pravoslavne vere su presli u islam,dok nijedan islamista nije presao u vasu vjeru prema tome
Какве то везе има са темом. То је природна селекција, приглупи хришћани прелазе у ислам. Тако филтрирамо своје редове!
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Kao prvo, ne pljuje niko po Islamu, vec po glupim militantnim islamistima koji koriste Islam kao izgovor da ozive svoje sadisticke snove. A ko je u koju "vjeru" presao ti to najbolje znas.