Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:59:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da radim  (Pročitano 5014 puta)
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Jao!!!!  Smile

Pa seks je sve ali nije nesto strasno oko cega treba vecati!! Smile

energy_girl.....Sa takvim razmisljanjem samo ces sebi iskomplikovati zivot. Nije bitan konkretno ovaj decko nego ti koja se previse opterecujes sada.... A verovatno ces tako i nastaviti kasnije.  Smile

Pokusaj da se prepustis.... Trenutku, njemu i da prestanes da 100000 puta preispitujes svaku svoju odluku.
Daleko od toga da ne trebas da volis nekoga sa kim ces to uraditi 1. put i da treba da uskocis u koji god krevet... Ali memi se cini da sa ovim deckom sve tece ok... Smile

Ako si sigurna u svoja osecanja prema njemu.. To je najbitnije.. Smile Nikada ne mozes znati sta on zaista misli, oseca..... Ne lupaj glavu ovim stvarima!! Da mozemo da znamo sta ljudi oko nas misle i koje su im namere mnogih problema ne bi bilo.  Smile

Pomenula si da se mislis da ga pitas o tome i da ispitas sta on misli i oseca... Pa kakav odgovor ocekujes??? Imas 19 god... Pa pretpostavimo da se neces udati za njega.. Smile Mozda i hoces ali samo ako si opustena.  Smile

Ja ti kazem sve onako kako sam ja sve ovo dozivela iz tvoje price.... Naravno, ti si ta koja koja zna sve iz prve ruke.. I ti verovatno mozes sve to da procenis bolje.  Smile

Ukoliko mislis da bi prvi odnos sa ovim deckom bio nesto zbog cega bi se kajala, patila ili sta god nemoj to da uradis. Naravno postoji ona : 'Posle jeb**** nema kajanja!!'  Smile Smile

I da, bilo bi puno lakse nama zenama da ne postoji ta fama oko prvog puta.... Smile Mozda bi zena bila srecnija bez himena?? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
Moj problem je u slijedećem, imam 19 godina i s deckom sa u vezi vec 6 mjeseci i jos uvijek sam nevina.
on bi naravno zelio da spavam s njim, ali mene je uzasno strah.

Ако за 6 месеци ниси осетила жељу да водиш љубав са њим и ако те он није ослободио страха - са њим нешто није у реду.

Мењај га.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Daj bre.........ne treba niceg da se plasis.........to je najnormalnija fizioloska potreba kao potreba za picem,hranom...........nisi bas toliko mlada da i tvom organizmu nece prijati malo sexa........uradi to sto pre i sve odgovore ces dobiti........to ti je lepse od prvog poljupca..........a i veza nece funkcionisati jos dugo bez toga,u najboljem slucaju spai vace sa drugima a sa tobom ce biti u vezi i ljubice se ako te naravno ne ostavi.........uradi to neces se pokajati!!!.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i naravno zastiti se od nezeljene trudnoce,bolesti,ne treba da se plasis pricaj sa drugaricama koje su to vec uradile,procitaj o tome ima bar clanaka.........u krajnjem slucaju pricaj otvoreno i sa njim i zapitaj se koji je stvarni razlog tvog straha.............nedostatak ljubavi ili neka staromodna moralna nacela iz perioda dusanovog zakonika.normalno je da su se devojke tada udavale nevine jer su sve sa 14 vec trudne.........u 19 bi imale bar troje dece..........danas je to nesto drugacije u proseku zene se udaju sa 25 a potreba za sexom javlja se ranije i to kao primarna u klasi s hranom,picem....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1215
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S8300
moj ti je savet da se potpuno opustis...prvi put je nesto sto treba da tzi ostane u lepom secanju.Ako spavas sa njim ne znaci da cete ostati zajedno jos 10 godina,ali svakako onoliko koliko jos budete bili moze da vam ulepsa vezu.mislim da si fizicki dovoljno zrela,a sto se tog psihickog straha tice,samo se prepusi njemu i svojim osecanjima i taj strah ce nesati.to da on nesto osecanja prema tebi stoji,ali ti bi to najbolje trebala da znas.i jos jednom,samo se opusti i prepusti  Smile pa javi sta si uradila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
...to ti je lepse od prvog poljupca......

Pa sad... Sve devojke govore za prvi poljubac da je bio divan, super, nezaboravan itd.
dok sam za prvi sex obicno cuo rec: Cudan!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile al' je zato drugi seks manje cudan... i tako redom...

sto rece moj profa matematike 
kad uradis 100 zadataka, videces da ti 101 vec lakse ide Smile

Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2007, 13:49:22 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Postoji ipak mala razlika u entuzijazmu kad je u pitanju vezbanje matematike i sexa Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
lakse se dodje do 101?  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa naravno Smile Ko jos ne voli matematiku... Svasta... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:59:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.