Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:51:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77564 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tarantulice, bas zbog tvog brata, zbog mene i zbog ostalih kojima je unisten zivot, zdravlje i ostalo treba da sse rascisti sa nasim zlocinima, da bismo nakon toga mogli prozivati ostale zlocince. Ne mogu ja prozivati onog siptara koji je ubio mog druga na moje oci, kad znam da je taj isti moj drug iz siptarske kuce uzeo nekoliko hiljada maraka. Ne boj se siptari mu nisu dali dobrovoljno.
Tako da bi trebalo da podrzis to.
To je moje misljenje, ne znaci da sam uvek u pravu...
O tome ja pričam sve vreme, ali očigledno ne čitaš moje postove.
P.S.-možda jednom i nađemo neko kompromisno rešenje međusobno Smile

Moj brat od tetke je na psihijatriji od 94-e.. Bio je na Hercegovackom ratistu. On je zrtva tog ludila, nije ga on zeleo. I u njegovo, i u ime tvog brata, treba da kazemo - osudjujemo srpske ratne zlocine, i odajemo priznanje zrtvama i ljudima koji su se casno borili za Srbe. Na zalost, ceo taj rat je mogao biti izbegnut, i zato sva osuda treba da ide na dusu radikala, SPSa i ostalih koji su to ludilo potpirivali. A narocito onih koji su pocinili ratne zlocine, jer to ce da ocisti srpsko lice pred svetom - dok god krijemo Mladica, mi smo saucesnici.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Narocito ako zlocina i nema. To je propaganda b92 i njihovih gazda.
Ja tih 8000 leseva ni na jednom snimku nisam video, a oni koji su videli kazu da ima oko 1000 i da su to lesevi sa svih ratista u Bosni.

Ziv bio ako u to verujes, sta da ti kazem. Na Hagu je da dokaze, mada nema tu sta mnogo da se mudruje, svedoka (i sa nase i sa muslimanske strane) je previse.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Tarantulice, bas zbog tvog brata, zbog mene i zbog ostalih kojima je unisten zivot, zdravlje i ostalo treba da sse rascisti sa nasim zlocinima, da bismo nakon toga mogli prozivati ostale zlocince.
Citat
Slažem se...ja bih ga prva uhapsila da mogu, jer nas zbog jednog čoveka cela planeta optužuje. Ali nemojmo mešati Mladića, Arkana i ostale sa običnim ljudima koji su mobilisani radi ispunjavanja nečijih želja, hirova i bolesnih ideja.
Таквим приступом нећете решити ништа, јер сте се показали у најгорем светлу.
Јесте Срби не воле злочинце, али више од свега Срби мрзе друкаре, издајнике и слуге, тако да већини Срба хашки трибунал неће донети ништа осим пркоса и ината.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
@ tarantulica
priznajem, nisam bas pomno pratio tvoje postove. video sam nekoliko i moguce je da sam pogresio. Ali ioni poslednji koje jesam video, su malo kontroverzni. mozda ces, ako ih pogledas, i sama doci do takvog zakljucka. Nema ljutnje
pozdrav
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne sumnjam ja da ce oni dati "dokaze". Oni su pobili tri hiljade svojih ljudi da bi mogli da krenu u rat u Iraku, sigurno im nije bilo tesko da reziraju Srebrenicu.
Stvar je u tome da normalnim ljudima elementarna logika ne dozvoljava da nasenu na b92 propagandu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ајде Нико закључај и ову тему и све које су политички некоректне. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne sumnjam ja da ce oni dati "dokaze". Oni su pobili tri hiljade svojih ljudi da bi mogli da krenu u rat u Iraku, sigurno im nije bilo tesko da reziraju Srebrenicu.
Stvar je u tome da normalnim ljudima elementarna logika ne dozvoljava da nasenu na b92 propagandu!

Da, pretpostavljam da se normalni ljudi deru Noz zica srebrenica i nasladjuju time.
Previse je posledica ovog rata.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Citat
Tarantulice, bas zbog tvog brata, zbog mene i zbog ostalih kojima je unisten zivot, zdravlje i ostalo treba da sse rascisti sa nasim zlocinima, da bismo nakon toga mogli prozivati ostale zlocince.
Citat
Slažem se...ja bih ga prva uhapsila da mogu, jer nas zbog jednog čoveka cela planeta optužuje. Ali nemojmo mešati Mladića, Arkana i ostale sa običnim ljudima koji su mobilisani radi ispunjavanja nečijih želja, hirova i bolesnih ideja.
Јесте Срби не воле злочинце, али више од свега Срби мрзе друкаре, издајнике и слуге, тако да већини Срба хашки трибунал неће донети ништа осим пркоса и ината.

Da, baš sam svojim postovima dokazala da sam drukara. Ne volim nacionaliste bilo koje vrste, pa ni srpske. Sve vreme iznosim stav da smatram da je b92 neobjektivna i da priča samo o jednoj strani medalje.
Ali, mnogi nedužni Srbi su stradali, jer je Mladić imao neke fiks ideje...ako je tako veliki patriota i ako želi dobro svom narodu, nega se preda našem sudu, jerbo u Hag ne verujem nimalo i smatram je veštački stvorenom istitucijom za pranje ruku američkih zločina.
Ako Mladiću odgovara da njegov narod pljuju, omalovažavaju i ucenjuju zbog njega onda nije patriota...onda je gori od svih hrvatskih zločinaca.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
eto opet
kazi tarantulice, koji nas sud bi mogao objektivno osuditi ratka mladica?
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Citat

Da, baš sam svojim postovima dokazala da sam drukara. Ne volim nacionaliste bilo koje vrste, pa ni srpske. Sve vreme iznosim stav da smatram da je b92 neobjektivna i da priča samo o jednoj strani medalje.
Ali, mnogi nedužni Srbi su stradali, jer je Mladić imao neke fiks ideje...ako je tako veliki patriota i ako želi dobro svom narodu, nega se preda našem sudu, jerbo u Hag ne verujem nimalo i smatram je veštački stvorenom istitucijom za pranje ruku američkih zločina.
Ako Mladiću odgovara da njegov narod pljuju, omalovažavaju i ucenjuju zbog njega onda nije patriota...onda je gori od svih hrvatskih zločinaca.

Posto nisam pravnik, necu suditi o Hagu, za B92 znas da se ne slazemo, ali za sve ostalo sto si napisala  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:51:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.