Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:48:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Timski rad Vol X  (Pročitano 2609 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
da odobri  Smile

jaoj izvini, sve neki pesimizam oko mene  Smile pa može, naravno Smile

i ja sam očekivala da će biti tako otimanja oko tema  Smile, ali nije bilo tako, svi su bili inovativni sa temama, mada otkud znam koliki izbor imaš  Smile ako možeš dogovori se sa njom, i kreni da radiš
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 17:41:00 od apocalypse in my eyes dra »
IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Ma moze sve, samo da ima dobru volju. Smile

Bre, kod mene profesori odobravaju, samo ne mozes da prijavis sluzbeno diplomski(tj. u administraciji)ako nisi zavrsio sve predmete(sto je i logicno). A naravno da mozes da radis u medjuvremenu diplomski. Vise se isplati tako zbog vremena i njima i tebi...
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 17:42:54 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
oću,držite mi fige!  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Ajd, pa da castis(makar virtuelno) kad zavrsis sve. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Nije da se  hvalim, ali sa dva polozena diplomska iz oblasti ekonomije, pravi sam expert  Smile Ako ti gdje zapne Sofka, javi se porukom slobodno  Smile
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Naravno Marko  Smile

Way,čim krenem da kuckam,pitam za nejasnoće  Smile

sprdala sam se da ,ako išta budem platila nekom da mi uradi,to će biti sadržaj  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Helou

Ljudi,zanima me imate li neke preporuke,tj da mi predložite par naslova knjiga ili izvora generalno vezanih za tržište rada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Ima li svježih dipl.  ekonomista  ili studenata ekonomije,bilo koje godine ? moram nešto da pitam
« Poslednja izmena: 13. Dec 2012, 13:17:33 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
HITNO mi treba mišljenje :

radim tržište rada u svojoj zemlji i uz to jednu strategiju i anketu poslodavaca. Kao uvod,taj neki 'teoretski' dio imam priču o samom tržištu rada,njegovim specifičnostima,učesnicima,kolekticnim ugovorima,sindikatima blabla... i sad,imam jednu knjigu iz koje sam izvukla uvodnu teoriju,ali ostalo je o tranziciji... da li da iskuliram tranziciju,ipak to otvara previše tema koje nisu predmet rada i ne može tek tako da se preleti kroz jedan pasus?
onda,samo kratko planiram da se osvrnem na EU i da odma' predjen na naše uslove,ima li potrebe da u tom dijelu posebno detaljišem o  drugim zemljama?

ovo prvo pitanje je bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:48:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Timski rad Vol

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.369 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.