Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:13:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obelezen Dan secanja na Holokaust  (Pročitano 6931 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Citat
Ovo je isto kao kad bi napisao da Srbi nisu Sloveni.Poenta je da su Fenicani kasnije zvani Arapi Filistejci, a Palestinci su njihovi naslednici(Palestinian,,..,.Filistinijan(Inace na arapskom se i dalje zovu Filistejci nego su prekrsteni u 18 veku)).Inace za tvoju informaciju jedna od najvecih Hriscansko Arapskih drzava do 1070 god kad su ih Turci kao i nas poturcili (Islamizirali).Cinili su cak neverovatnih 92 % hriscana ....zato im ostali "Bratski Arapski narodi nisu ni pomagali.Za tvoju informaciju Palestina je postajala od 2156 P.N.E pa sve do 1947 godine proslog veka,a ti ocigledno se pravis mutav ili lud.Inace originalni Palestinci dolaze sa Krita ......bili su to stari narodi .....

a kakva je danas verska struktura palestinaca?

74% muslimana 20% Pravoslavaca i ostalo su Protestanti.......ima i po koji Jevrejin.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
74% muslimana 20% Pravoslavaca i ostalo su Protestanti.......ima i po koji Jevrejin.
imam prblem sa kompom pa ne mogu da progooglam da vidim taj podatak, ali sam cuo jos ranije da je fin deo populacije pravoslavan!
i cudne su mi te relacije da su hriscani na strani muslimana, to je bio slucaj  i u libanu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Veruj mi da najvecu toleranciju koju sam video izmedju muslimana i pravoslavaca jeste tamo.To su jako stare porodice sa tradicijom i kulturom.Konkretno ja sam odseo kod jednog finog Palestinskog pravoslavca koji je bas u muslimanskom delu ima kucu (njegova familija je tamo preko 800 godina) i nemaju nikakvih problema.Pusti televiziju i propagandu.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ne radi se o tome!
sta pravoslavci dobijaju tim? sami su, a ja mislim da bi vise dobili na strani jevreja!
napominjem nemam veze sta se tamo desava niti poznajem te odnose!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
ne radi se o tome!
sta pravoslavci dobijaju tim? sami su, a ja mislim da bi vise dobili na strani jevreja!
napominjem nemam veze sta se tamo desava niti poznajem te odnose!

Pripadnost jednoj veri te ne cini pripadnikom druge nacije.Ti si Palestinac pa Palestinac,a u kog boga verujes to je tvoj problem.Zdrav razum,a ne kao kod nas.Od Jevreja su dobili isto kao i muslimani .....izbaceni iz kuce....tako da ih sigurno organski ne podnose.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
a kako oni prezivljavaju tamo? imajuci u vidu da tolike godine ratuju!
i kako pravoslavci gledaju na one njihove samoubilacke napade i svete ratove?
e izvini, mozda sam ti dosadan, ali u zivotu nisam sreo nekaga ko je bio tamo! a interesuje me...
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 04:50:06 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Otkud ja znam,mada sa svima kojima sam ja komunicirao bio on musli ili pravoslavac su protiv tih sranja.Jer na kraju krajeva njih posle i zezaju zbog toga.Mada tamo se zivi kao u getu.Zamisli na teritoriji jednog Banovog brda da zivi 3.000.000 ljudi.A dobijas vodu samo kad se Jevrejima nakuzi da ti daju.......strasno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ma ceo svet ti je poludeo! stoji da jevreji preteruju, mada imam osecaj da i ovi nisu cvecke, bar taj muslimanski deo!
a i jevreji imaju pravo na oprez s obzirom da su sa svima njima ratovali 60-tih god., cak je i egipat napao izrael!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
ma ceo svet ti je poludeo! stoji da jevreji preteruju, mada imam osecaj da i ovi nisu cvecke, bar taj muslimanski deo!
a i jevreji imaju pravo na oprez s obzirom da su sa svima njima ratovali 60-tih god., cak je i egipat napao izrael!
.

Nije Egipat napao Izrael vec obrnuto.Kao sto je i Izrael napao  Siriju,Jordan,Liban,Irak ......Egipat je samo povratio deo Sinaja 1973 godine.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Бити не-Јеврејин у Израелу, значи бити грађанин другог реда. Православац, Муслиман њима свеједно. Наравно да су уместо Православаца ту Католици или Протестанти, верујем да би им положај био нешто бољи.

Зашто су сви на овом нашем примеру умислили да смо ми и Муслимани неки заклети непријатељи. Није се ни овде рат водио због вере, јер је то јефтино покриће, већ због земље (територије). Народ у Палестини је свакако вери приврженији много од нас овде, али то не мора да значи одмах да су затуцани верски фанатици, какав је обично стереотип о њима. Има и таквих наравно, али врло мало. То што познају веру добро је њима и основ за толеранцију. Веру код нас "отпад" типа ЛДП-а покушава представити као неку велику опасност за нормалан напредак целокупног човечанства.

У Јерусалиму, свако јутро долази Арапин Муслиман, са кључевима цркве Христовог гроба, да је отвори Православним свештеницима. Човек са поносом истиче да је улога "кључара" наследна у његовој породици већ 500 година (можда и више, нисам баш скроз сигуран).

Сваке године за Ускрс Патријарх Јерусалима би улазио у Јерусалим на магарцу, а пратили су га на камилама муслимански Бедуини. Тај обичај је постојао док је Јерусалим припадао Јордану. Више тога нема.

По Сирији имаш Православних цркава где Муслимани свраћају да се моле. У старија времена они који би долазили у Меку на ходочашће би пре тога навраћали у ту (не могу да јој се сетим имена, али знам да је једна од најстаријих цркава на свету) богомољу. У овом случају се не ради о Израелу, али је то исти део света, а и пример потврђује оне претходне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:13:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.