Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:24:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O razocharenju  (Pročitano 4560 puta)
13. Jul 2006, 11:05:39
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Razocharao vas neko?Prijatelj,decko,devojka,kolega...
Ako vas nechiji postupak iznenadi u negativnom smislu ili povredi morate znati da su ljudi su takvi kakvi su i njihovi postupci su uslovljeni time,to shto ste vi ochekivali nesto drugo,pa...to je iskljuchivo vasha greska,zar ne?
Prevarant ce vas prevariti, a lazljivac slagati,nemojte biti iznenadjeni i razocharani kada se to dogodi.
Nauchite da prepoznate ko je ko,upoznajte bolje ljude sa kojima ste u kontaktu,budite realni u ochekivanjima i tako poshtedite sebe razocharenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
uf..vrlo cesti i isuvise lako pruzam preveliku dozu poverenja ljudima oko sebe..i vrlo cesto me to jako puno kosta..pre neki dan sam iskusila deo tog bezgranicnog poverenja...koje se okrenulo u sasvim suprotnom smeru...Cinjenica je da ne treba zbog jednog razocarenje dici ruke od svih, ali treba biti uzdrzaniji i rezervisaniji....
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
naravno,arlekin.ko se ne nada ne moze se razocarati.
medjutim,problem je dok verujete svom partneru(prijatelju,kolegi) a onda se ispostavi da je lazov,prevarant.uglavnom tek tada upoznamo  ljude koji nas okruzuju. tad nastaju problemi. mada ne kod svih.
nikad nisam bila u situaciji da me decko vara,jeste lagao za neke stvari ali preko toga se moglo preci.lagala sam i ja.iskreno. sto da pravim probleme kad precutim istinu i sve bude sjajno.  Smile mada cesto praktikujem da mu kazem tek kasnije kad sve prodje.naravno u pitanju si manje lazi.mom decku su svojevremeno smetale razne stvari,tipa izlazak s drugaricama na pice. Smile strasno,znam,ali bilo je tako.
a ako me neko razocara ili laze,naravno moram mu puno toga sasuti u lice(a rodjena sam svadjalica),i time zavrsavam sve. ne patim zbog toga niti se zatvaram.budem besna i sutra se probudim kao nova.
ne vezem se brzo za ljude,nemam im poverenje (a i sto bi drugima pricala neke pojedinosti iz privatnog zivota?)imam jednu najbolju drugaricu s kojom sam od 1 razreda osnovne.s kojom nikad nisam imala problema,a koja me prihvata sa svim mojim manama i vrlinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Kao sto je sasvim ljudski nesto slagati  Smile , onda treba da budemo spremni da prihvatimo prevaru i sva druga razocarenja.

Uglavnom se prica  o "prevelikom ocekivanju" jbg sta onda nije cilj da ustanes ujutro natripujes da ti je keva umrla da imas sifilis da ti je devojka trudna i ides vec sjeban ali kontas sta god da mi se desi bolje je od ovoga.
Ma bezi bre! Ko visoko leti on nisko pada - brate bar sam leteo! a sta ko nisko leti - ostaje uvek na istom mani se toga.

Kako bi znao nesto o zivotu da ne iskusis na svojoj kozi, zivot treba gledati sa svetle strane pa sta onda pao ovde razocarao se ovde sledeci put ces se potruditi da ne padnes na istoj stvari, ali ces se bar truditi a ne bezati od ljudi i od svega kao mish.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
@ mrly
 Smile  mislim da si skroz pogreshno skapirao poruku,nigde ne pishe da ne treba da budesh ambiciozan tj. "da letish visoko" ili da treba da se krijesh od ljudi,vec da ne idealizujesh ljude i da ih posmatrash onakve kakve stvarno jesu a da je svaka pogreshna procena tvoja greshka a ne onoga koji je razocharenje prouzrokovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
pa sta treba da izigravas inspektora kad pricas sa nekim
podjes od toga da svi lazu i da nikome ne verujes
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

pa sta znam...

valjda se i to nauci- da prihvatas ljude, i to sa svim njihovim osobinama, i dobrim i losim, tj. da znas sta mozes od ljudi oko sebe da ocekujes
jeste otrcana ona fraza 'niko nije savrsen'... ali podjimo od sebe, niko nije ni zlato ni cvece
ako drugi mogu nas da trpe, sto bi mi bili tamo neke primadone i sto sve mora biti po nasem  Smile

na pr., moja prijateljica ima obicaj da kasni... a ja vazda tacna
i sta sad, svaki put cu se nervirati cekajuci je i smisljati nacine kako da je prevaspitam? ma daaaj...
ako dogovorimo da se nadjemo u 4, ja cu doci tacno u 4 i 20...  Smile i pritom se necemo cekati negde napolju, vec negde unutra, i resen problem i nervoza
ako momak sa kojim sam mnogo voli da flertuje... pa ljudi moji, necu cekati da me razocara, niti cu uobraziti da ce se on promeniti
dakle, korigujmo malko sebe, ne budimo neuracunljivi u svojim ocekivanjima, i nemojmo se pretvarati da je onaj drugi bice bez mane, bez prava na omaske...

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
nishta me vishe ne mozhe razocharati. Prekardashilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Stigao mi je mail, eno kuce jale na POP-a....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 748
Zastava Usa
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung 6
"ne ocekujte previse od ljudi.sto ste skromniji u svojim ocekivanjima bicte srecniji kad budu ostvarena" mislim da je ovo pouka arlekinove price
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile meni se ipak cini da nije to
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:24:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.