Hvala Samuraj. Evo da se javim po prvi put na ovaj sajt. Poceo sam da se bavim modelarstvom od svoje 8-me godine. Prva maketa mi je bila Revell-ov Spit-1/72 te 1964 god. a godinu dana kasnije Me-109E 1/24 skale od iste firme. Sve u svemu oko 38 godina u modelarstvu. Uglavnom radim sa modelima 1/35 skale zato sto imaju dosta detalja na sebi . Sto se tice kvaliteta plastike Tmija pa Hasegava, Italieri je dosta poboljsao kvalitet svoje plastike tako sto se mene tice dobri su sada. Imam dosta iskustva u sklapanju ali normalno uvek ima nesto novo da se nauci. Za dve nedelje idem na kratak godisnji pa cu imati vremena da postavim moje slike da vidite i da pocnemo saradnju. Imam puno odgovora za vas a i pitanja! javascript:void(0) :wave: :wave: Toma ,cujemo se. Cao
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Herros (Vreme: 25. Mar 2011, 18:23:38)
Pozdrav tomo i dobrodosao medju Burek maketare Bilo bi lepo da na ovoj temi okacis par fotki svojih radova, mi ovde uzivamo i pozdravljamo svaku novu maketu. Ziv bio i nadam se uskoro tvojim radovima.