E ovako. Ja idem na neki party i trebam pushtati muziku, mislim radio sam i ranije samo ovo je sad party sa 200 ljudi. S obzirom na to shta mi omladina danas slushamo shta mi predlazhete kojim redosledom da pushtam muziku? Ja sam mislio ovako...
1. Dok se ne skupi raja i ne napravi atmosfera da pushtam techno, trance, house, club, pop 2. Kad se skupi raja da pushtam turbo folk (mi omladina) 3. Onda pred kraj malo rock 4. Onda opet 1
1. Dok se ne skupi raja i ne napravi atmosfera da pushtam techno, trance, house, club, pop 2. Kad se skupi raja da pushtam turbo folk (mi omladina) 3. Onda pred kraj malo rock 4. Onda opet 1
Shta mislite? Cijenio bih misljenje DJ-a...
ovo prvo ti je dobro znaci na pocetku neki hause i techno dok ima malo manji broj ljudi... kad pocne da se puni ti nastavi da pustas hause ali neke pesme koje svima prijaju tipa we no need education ili nesto u tom fazonu... kad vidish da se atmosfera malo spustila ti pocnes seku and co .... pri kraju zurke pocnes dance nas iz 90 na to se ljudi najvishe loze i to je to a i 200 ljudi nije puno
Brate verujem da ti imash vishe iskustva od mene, na samo jednom partyju sam pushtao muziku tako da je 200 ljudi veoma huge. Nego mozhesh mi dobre techno i house preporuchiti, ja imam dosta dobrih ali da vidim shta ljudi iskusniji ljudi kazhu...
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.