Nekada je Tv dnevnik započinjao kritikom velikosrpske buržoazije. Pitao sam se da li su u Jugi i drugi narodi imali buržoaziju, a imali su je daleko razvijeniju nego Srbi( Hrvati i Slovenci), ali njihova
kakva burzoazija? kada sam ja to kritikovao nekakvu burzoaziju?
Mislio sam da si bistriji. Navodim ti primer stalnog napadanja Srba u Brpzovo vreme. Ti slično radiš danas. Svaki tvoj komentar započinje napadom na Srbe ,po bilo kojoj osnovi. Ako bi iščitali ceo ovaj forum ne verujem da bi našli i jednu pohvalu koju si ti uputio srpskom narodu. Po tebi Srbe treba razapeti , jer su krivi, jedino oni za sva dešavanja , na ovim prostorima. Mnoge nerviraš na ovom forumu. Mene ne, jer mišljenje takvih ljudi kao što si ti , ne služi ničemu, sem za provokaciju i zaj..anciju.
ma daj, molim te... procitaj njegov poslednji intervju ! Sve ce ti se samo kasti...
a srpsko tuzilastvo i te kako hapsi za zlocine na Kosovu, ali ne vidim da je neko bar osumnjicen za "zutu kucu". Stvarno, da branis njihove interese...pa ti si i gori od njih
procitao sam i njegove knjige i njegov intervju na koji mislis i ne vidim da je bio nacionalista.
kako niko nije osumnjicen za zutu kucu kada isto to tuzilastvo vodi istragu za taj slucaj?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.