Da li postoji mogućnost da se downlouduje video sa yt sa nalepljenim cc prevodom... znam da može da se skine posebno video, posebno prevod, ali da li može sa već nalepljenim izabranim cc prevodom?
Imas konvertore koji spajaju prevod i video u jedan fajl.
Nego jel zna ko šta mi je sa YouTube-om, poslednjih nedelju dana sve mi iskaču video klipovi na preporučenim videima o jugoslovenskim ratovima, šešeljima, bombardovanjima i generalno ta neka ustaško-četnička tematika. Ja to u životu nisam gledao niti pretraživao na internetu. Ne znam koji se moj dešava sa tim. Po cijeli dan klikćem da nisam zainteresovan za te snimke i oni mi i dalje novi iskaču na tu tematiku.
Ovamo mi je nekakav čakovec bio sad...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2017, 12:26:02 od ssaajjkkoo »
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Imas konvertore koji spajaju prevod i video u jedan fajl.
Nego jel zna ko šta mi je sa YouTube-om, poslednjih nedelju dana sve mi iskaču video klipovi na preporučenim videima o jugoslovenskim ratovima, šešeljima, bombardovanjima i generalno ta neka ustaško-četnička tematika. Ja to u životu nisam gledao niti pretraživao na internetu. Ne znam koji se moj dešava sa tim. Po cijeli dan klikćem da nisam zainteresovan za te snimke i oni mi i dalje novi iskaču na tu tematiku.
Mnogo su krenuli da smaraju sa reklamama i oglasima. Da se razumijemo, uvijek je YT bio biznis. Ali u zadnje vrijeme kao da su bas nameračili iscijediti svaki dolar koji mogu. Na svaka 3 minuta ubacuju raklame, ne samo jednu već i 2, 3 pa i više oglasa u nizu. Što dovodi do toga da bar minut treba da se bavite tim sranjima. Čak kada se klip završi puštaju oglase pa se morate dodatno cimati oko gašenja YT-a ako ne zelite biti zrtva tih sranja. Zato za duže sadržaje sve vise koristim TubeMate kojim može da se preuzme video pa da se odgleda u miru i komoditetu.