БЕОГРАД – По налогу Тужилаштва за ратне злочине полиција је ухапсила Дарка Јанковића званог Пуфта, оптуженог за ратне злочине почињене током рата у БиХ на територији Зворника, потврдио је портпарол тужилаштва Бруно Векарић.
Векарић је прецизирао да се поступак против Јанковића водио у случају Зворник, али да је био раздвојен јер се окривљени налазио у бјекству.
За злочине у Зворнику је у Београду изречена пресуда четворици оптужених припадника добровољачких јединица „Пиварски” и „Жуте осе”.
Драган Славковић осуђен је на 15 година затвора, Иван Кораћ на 13, Синиша Филиповић на три године, док је Драгутин Драгићевић ослобођен оптужбе.
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010. Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010. Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Vest je postavljena a ima toliko tema gde gospodin inzko80 pokusava dokazati da je RS kako on kaze genocidna a federacija jadna i silovana tokom 90-ih. Gluposti.