Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: W810i ili N70  (Pročitano 4258 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
verovali ili ne puni su servisi nokia n70 pokvarenih cak u mnogim servisima ne primaju vise za trampu n70. A to sto je skidat s mreze tesko ga vlesovat i promenit softver jel? mene w810 bogu fala super sluzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa ja bas i nisam cula da su ga mnogo nosili na servisiranje.. Smile....mene moj N70 extra sluzi, i moj je bio sa TIM mreze... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
 Smile ma N70 mi je extra sluzio najbolji S60fon i bestbye je  Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2006, 19:46:07 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
verovali ili ne puni su servisi nokia n70 pokvarenih cak u mnogim servisima ne primaju vise za trampu n70. A to sto je skidat s mreze tesko ga vlesovat i promenit softver jel? mene w810 bogu fala super sluzi.
Rekoh ja: Telefoni sa operativnim sistemom nisu za svakoga.

Tebe dao bog da taj W810 lepo služi, dok samu brigu oko toga koliko pokvarenih N70 telefona visi po servisima ostavi statističarima.

Ti si ove pokazao koliko se razumeš u telefone sa operativnim sistemom samim tim, šta misliš ko će da ti poveruje u to što pričaš?!?
Neznalice??? One možda, ali ljudi koju znaju malo više mogu samo blago da se nasmeju takvom nonsensu i ne obraćaju pažnju više na tvoju pisaniju.

Samo ti nasedaj na propagandu koju ti lansiraju razni serviseri i prodavci koji su te bogme lepo "podšišali" da su te još i naterali da platiš pride i dodaš svoj N70 za SE W810i -> to može samo neuk i nepismen čovek da uradi!  Smile Smile Smile
Zašto?!? Zato što SonyEricsson W810i košta 238€ dok Nokia N70 košta 260€, samim tim oni su tebi trebali da daju nekih 30 i više evra i pride taj W810 za N70, ali kako rekoh: ovce služe za šišanje! Pored ovoga: cena Java telefonima(W810i) mnogo brže pada nego cena telefonima sa operativnim sistemom(N70) tako da si ovde još više u minusu! Smile

Pored svega pokrenuo si temu staru 3 meseca i još duplirao svoje komentare(u jednoj drugoj temi), zar ne misliš da je to dovoljan dokaz da neznaš šta radiš????
« Poslednja izmena: 18. Okt 2006, 19:46:14 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
Ja sam ipak za n70 jer ima os, ali i ovaj se nije los tako da verovatno ne bih mnogo zalio ako bih uzeo SE, mada symbian je symbian Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
e ovamo u novom pazaru je nokia n70  260 nova a w810 290 takve su cene:) odsad moram do beograda ic za telefon kad cu da kupim:) a znam dobro sta su os telefoni imao sam ih puno. Ja n70 ne mrzim on ima neke prednosti a ima i mane ni jedan tel nije savrsen:) ja sam n70 uzeo jos kad je bio 600 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ja sam ipak za n70 jer ima os, ali i ovaj se nije los tako da verovatno ne bih mnogo zalio ako bih uzeo SE, mada symbian je symbian Smile
Niko ne kaže da je SE loš telefon, ali glupo je dati skuplji telefon za njega(i to polovnog) i još doplatiti pride! Smile
e ovamo u novom pazaru je nokia n70  260 nova a w810 290 takve su cene:) odsad moram do beograda ic za telefon kad cu da kupim:) a znam dobro sta su os telefoni imao sam ih puno. Ja n70 ne mrzim on ima neke prednosti a ima i mane ni jedan tel nije savrsen:) ja sam n70 uzeo jos kad je bio 600 evra
Rekoh, neka te dobro služi, ali moje mišljenje je da nisi trebao dati ni paru za tu zamenu, no ako veliš da je u Novom Pazaru SE skuplji onda ... e'bga, uživaj u njemu!
Btw. ako želiš nastaviti raspravu o telefonu SonyEricsson W810i onda pretraži starije teme na forumu i naleteš na temu posvećenu njemu u kojoj možeš nastaviti raspravu! Smile

Pored svega, sama tema je postavljena u maju mesecu i ako se do sada neko nije izjasnio u korist jedno ili drugog onda nikada i neće.
Još kada se uzme u obzir da se ovde uporedjuju babe i žabe, jer je nemoguće uporediti jedan telefon koji ima OS i drugi koji nema i biti nadasve realan - moguće je samo realno uporedjenje dva Java telefona ili dva telefona koji poseduju operativni sistem!

Zato ja lepo ovo pod ->
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Link za SE W810i dalju raspravu:

http://forum.burek.com/index.php/topic,74486.0.html - Sony Ericsson W810i
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.