Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: novi samsung & lg symbian smartphone-ovi  (Pročitano 1999 puta)
17. Okt 2006, 17:01:28
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple iPhone 6
Both Korean companies have introduced a new device on the same platform Symbian v9.2 and Series 60 3rd Edition. For LG its the first ever and long awaited Symbian smartphone, for Samsung it is the fourth in a row. The specifications of the two new devices called LG Joy and Samsung i520 are quite familiar and show a distinctive set of specifications comparable to the newly introduced Nokia N95.

Both devices have HSDPA network support up to 3.6 mbps, video call, Bluetooth stereo audio support (A2DP), Bluetooth 2.0 with EDR, 2.0 Mpixel camera without flash or auto focus, video camera with a resolution upto 352 x 288 pixels, MMS, SMS, VideoMMS, MicroSD memory card slot supporting memory cards up to 2 GB, 262.000 color TFT display with 240 x 320 pixels resolution, full XHTML browser and Mobile printing possibilities.

The slider form factor has been chosen by the Korean companies for the new devices and show another familiarity with the newly introduced N95. The main differences between all the devices are the looks and the size of the screen (LG screen is 2.4 inch, Samsung screen is 2.3 inch, Nokia screen is 2.6 inch).

The new Samsung i520 has touch panel keys on the front around the central joystick. Those keys have the same system as known from the Samsung E900. The new LG member has dedicated keys on the front and there are no touch panel keys simliar to the LG KG800.
The i520 supports the new Samsung Black UI, Google Search field on the main homescreen of the device and only 45 MB of internal memory. The new LG Joy, which will have name change in the future, has 70 MB of internal memory. Both support all standard Series 60 Third Edition possibilities as voice command, strong system stability, low power consumption and easy PC Suite connectivity.

(01. May 2007, 10:40:09)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

smartphoneshow_samsung_i520 (44).jpg
(40.61 KB, 640x480)
smartphoneshow_samsung_i520 (34).jpg
(35.74 KB, 480x640)
smartphoneshow_lg_joy (1).jpg
(32.47 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ljudi imaju problema da usaglase kompatibilnost aplikacija na Nokijinim modelima a ovamo neki LG upotpunjava svoju kolekciju high-end modelima.
Još kada bi i sam LG bio sinonim(kao Nokia, SonyEricsson) za high-end tj., visoku klasu uredjaja pa ajde dok ovako .... samo će dići cenu svojim telefonima u pokušaju da se najzad uvuče u višu klasu dok sve ostalo plastikaner!!!
O Samsung-u ne treba ni govoriti i njegovoj ranijoj kompatibilnosti sa S60 aplikacijama Smile - šta tek reći za novu verzijju 9.2?!? Aplikacije za njih će se pojaviti 2015 i to prestupne godine. Još o ružnoći ovog modela ne treba ni trošiti reči! Smile

Bezvredno!

Ovo će verovatno kupovati samo inadžije koje cene Samsung dok će LG kupovati verovatno potpune neznalice jer ubedjen sam da će koštati i više od neke Nokije u istom rangu i jedan i drugi model!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
symbian + nokia = super telefon
symbian + neka krsina = mutant krsina     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S
Pa polovina ljudi ima smartphon a da to ne zna da iskoristi cak znam likove kojima sam rekao da u njihov telefon mogu da se instaliraju programi a oni su mi se smejali! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Sacekajte malo, i kad je Sony kupovao Ericsson svi su se smejali...
Ne treba unapred odbacivati zute... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson Xperia ARC
hehehe fuuujjj   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Alcatel LOL
hm bas me zanima kakvi su LG smartphonovi  Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
nokia zakon. Pre bi izmislili svoj OS i optimizovali aplikacije za njega nego da se baziraju na symbian-u.  Smile
No , videćemo dokle i kad će dogurati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC desire s
hm bas me zanima kakvi su LG smartphonovi  Smile

Sta bre moze da se ocekuje od LG-a nikada nisu nudili nista posebno, jedino sto su jeftini telefoni a svaki lg koji sam probao je zakucavao  dok se krecem po meniju a sta mislis kako ce tek kucati i bagovati kada dodje neki os na njega  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

novi sam ovdije... be yourself ... =)

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Z500
heheh da...ja sam imao panasonic x700 (smartphone) al sam se razocarao u njemu....
ja sam si rekao..sljedeci mobitel nokia (i josh da ima symbian)..super
pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.206 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.