Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:11:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivot nakon smrti  (Pročitano 886 puta)
23. Feb 2008, 09:19:41
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Evo vec neku deceniju kako postoji internet i internet sajtovi. Za to vreme mnogi su ostareli a nekih vlasnika sajtova vise nema. Ko ce sad naci kako su izgledali neki sajtovi tamo negde pocetkom devedesetih. Sta se desava kad covek koji ima sajt umre? Sta dalje sa njegovim sajtom? Da li i on umire? Ima li negde neko mesto gde postoje svi sajtovi koji su bili?

Pre neku godinu kad sam pocinjao da ucim o sajtovima ja sam dobio link ka sajtu koji se zvao "Draganova skola veba". Taj Dragan vec tada nije bio medju zivima al eto neko je i dalje odrzavao njegov sajt. Ko god da je to je jako plemenito da iza coveka ne umre i njegovo delo vec da ostane kao njegov vecni spomen i na internetu.

Dragi moji sto citate ovo- ne znam sta sam hteo sa ovom temom. Jednostavno doslo mi da kazem. Ne ljutite se i ne zamerite ako odstupa od koloseka ovog dela foruma.

Zivi bili  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dada zivi bili i sajtove odrzavali!

LoL

Pa gledaj ti kad umres tvoj sajt ce ziveti!,Zasto?Pa imao si sigurno par pomocnih administratora,moderatora...koji ce odrzavati to ako im se zaista svidja taj posao  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6131
Ja se nadam da moji sajtovi nece ostati bez mene bar jos 50 godina... A i nadam se da ce postati popularniji pre isteka tih 50 god... Smiley
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Konkretno, Draganova skola je nastavila da postoji, uz jos neke njegove sajtove, jer njegova supruga Vesna (ili Vera ne secam se) placa hosting i na jednom od njih odrzava kontakt sa prijateljima...
Sajtovi nisu azurirani sem onih koji imaju neko gotovo resenje, tipa forum, stoje u onom stanju u kom su bili...

Znam nekoliko primera takvih sajtova... neki su ostali, neki su se ugasili jer porodica nije znala cime se njihov voljeni bavio ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa napises u testamentu kome ostavljas sajt  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Dzoni ne pricam o svom sajtu. Pricam uopsteno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da uopsteno i ja pricam  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lood 100%

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Dok mi stignemo na red za "Stairway to haven" ko zna hoće li uopšte postojati internet i sajtovi u ovom obliku. Verovatno neće ni biti potrebe za webmasterima i administratorima tako da mi, na neki način, već izumiremo.
IP sačuvana
social share
When you assume, you make an ass out of u and me.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bas tako ko zna sta ce biti za nekih 30 godina mozda ce biti potrebno samo podesiti jednom admin panel i da on sve sam radi zauvek!E to je cool!Znaci da radi opomene za spamovanje,banovanje...ma cool!

@Ala mastam  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:11:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: smrti nakon Zivot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.