Ovaj album je vec postovao Serbianfighter ali je izbrisan sa rapidshare-a. Uspela sam da skinem samo 4. deo a ostali su obrisani . Da li bi neko mogao ponovo da ga postavi???? Trazim taj album vec duze vreme.
Objasnjenja na Srpskom Molimo posetioce da se [registruju] - jer je to jedini nacin da imate pristup svim sadrzajima i opcijama. Procitajte ovo pre nego sto krenete dalje:
Svi linkovi su privremeni, ako neki album ne radi, nece ni raditi i ne postoji nacin da se on osposobi pa samim tim nemojte to ni traziti
Ova tema je iskljucivo za direktne linkove do albuma i muzike reklame i slicne stvari nisu dobro dosle kao ni zahtevi!
Ako vam treba da pretrazite temu za neki album pratite sledecu proceduru:
- - -
Ne odgovaramo na zelje za albume, postujemo ono sto imamo i nemamo nikakvih tehnickih uslova da ispunjavamo zelje, pa to nemojte traziti od nas.
Ni jedan od linkova nije hostovan na nasim serverima i predstavlja samo link prema muzici iz javnih besplatnih baza pesama, pesme su tu samo za probu i molimo vas da obrisete sve pesme nakon sto ih preslusate
- - -
Od pravila ne odstupam jer znam kako to izgleda kad jednom popustim, a albume i onako nemam kod sebe. [locked]
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!