Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi kineski milioneri potiskuju ruske tajkune  (Pročitano 11558 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
BlackBerry Torch

A recimo ovo sto nasi rade, da se pajtase sa Kinezima i Juznokorejcima to je jos gora beda.
Prvo ja sam sa njima radio i tesko onome ko sa njima udje u dil.

Ovo potvrdjujem. Radio sam i u Kini i u Koreji - tko se tome veseli debelo ce se a i ne samo razocarati...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@hkj
Pismen si decko, pa cu ti nesto objasnici. Ima nesto sto se u tehynologijama zove mozak.
Taj mozak rade samo dve drzve na ovom svetu. U stvari samo jedna ali deo ima i druga, jer su Japanci prvi napravili projekat mikroprocesora preko Motorole, ali narucili su ga u Silikonskoj dolini.
Dakle Intel i Motorola. Niko drugi.Zapamti: niko drugi.
E sada ako bi kojim slucajem oni prestali da to rade, da koriste u druge svrhe, da jednom recju drze samo za sebe, sva ostala bravarija sto rade kinezi, pomalo Rusi narocito Nemci sa Japancima (Fudzicu Siemens) bi ostala bez mozga.
ako sam te razumeo,kazes da Japanci prednjace u oblastima mikro i nano tehnologija i kompjutera,te time od njih zavisi razvitak i ostalih tehnologija i tehnike.
to je tacno,danas,ali nije i ranije bilo tako.

Rusi su vecinu svojih tehnologija smisljali sami,a i svoje kompjutere su pravili sami.neki jesu bili kopije,ali su neki bili i 100% njihovi.pogotovu oni industrijski i vojni.
PCeva su imali jako malo,i nisu bili nista,ali industrijski i vojni su im bili sasvim solidni.

tako da ta prica da su Japanska pamet,a sposobnosti Silikonske doline,odgovorne za sve tehnologije tokom proslih decenija,ne pije vodu.
ali,da,danas jeste drugacije,danas se bez kompjutera ne moze.
Citat
Tvoji drzagi Rusi su bili nesto dok su imali silu da drze sve te naucnike iz Zapadne Evrope sto su uzeli kao ratni plen. Ali ljudi pocrkali pa i Rusi ostali smetliste tehnike.
sta su pokupili? Smiley zasto pricas o necemu o cemu ne znas dovoljno?
najveci deo su pokupili ameri,i naucnike,i delove,i tehnologije.
skoro sve.
i to na najkvarnije nacine,cak i otimacinama,uz pomoc OSS-a,preteceom danasnje CIA-e(proguglaj malo o njoj...)
bilo je cak slucajeva da su i sabotirali Sovjetske snage da bi pre dosli do ovih.
cak su im opeljesili i one komplekse i fabrike Hanebau-a.nema sta nisu pokrali.
jedino sto je Rusima bilo ostalo jeste ono sto nije moglo da se ponese,i ono sto ameri nisu smatrali najbitnijim.uglavnom tehnologije kod tenkova,aviona,i nesto malo za rakete.
ali u sustini jako malo,daleko manje od amera.

i sta na kraju bi?amere u svemir morali da vode Nemci,a ovi i dan danas nisu u stanju na naprave jedan posteni motor i raketu,nego dodje 40 godina stari otpisani  "Rus" i pokaze se boljim nego bilo sta sto ce imati i narednih godina.

vidim sto su na smetlisu tehnike...Americki svemirski program spasava Ruski motor star 50 godina...  Smile

ER oklop,stelt tehnologija,raketni motori,sistemi aktivne zastite,motori pod pritiskom,mere izbegavanja kod raketa i projektila,metode pouzdanih geoloskih proucavanja i istrazivanja primenom satelita i fotografije,super-dubinsko busenje...sve su ti to Ruski izumi koji su nastali skroz njihovim radom i razmisljanjem.

oces da ti postavljam linkove i tekstove o tome,ili si shvatio koliko,narokan nekim blesavim tripovima o Ujka Semu,lupetas o stvarima koje ne znas?
Citat
Bar da bravariju rade kako valja, a ni to ne rade vise
ma,eno,vidim,sve otislo u kurac...
Citat
Pusti price koje ti serviraju Jenki na filmovima.
Beda je to, teska beda. Jadna, gladna i alava.
u Americi?znam. Smiley
odavno sam ja naucio sta je  HOlivudska propaganda.
Citat
Prvo ja sam sa njima radio i tesko onome ko sa njima udje u dil.
ma,sta kazes?
a covek iz tvojih prica moze da zakljuci da su to najbolji narod na svetu...
pa,nego sta nego tesko onome ko je s njima,pobogu,o tome svo vreme i pricam.
samo sto si ti prezauzet kontriranju da bi shvatio to.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 02:25:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
@hkj
Pismen si decko, pa cu ti nesto objasnici. Ima nesto sto se u tehynologijama zove mozak.
Taj mozak rade samo dve drzve na ovom svetu. U stvari samo jedna ali deo ima i druga, jer su Japanci prvi napravili projekat mikroprocesora preko Motorole, ali narucili su ga u Silikonskoj dolini.
Dakle Intel i Motorola. Niko drugi.Zapamti: niko drugi.

Imas dve grupe:  
Ameri, Shwabe - oni vode,
Japanci, Kanadjani - slabiji.

Ostalo je NISTA. To sam ponovio par puta.

Citat
Rusi su vecinu svojih tehnologija smisljali sami,a i svoje kompjutere su pravili sami.neki jesu bili kopije,ali su neki bili i 100% njihovi.pogotovu oni industrijski i vojni.

Pa ne bas, jako dugo su lutali dok nisu prosvercovali jedan ZX Spectrum i onda uz pomoc mikroskopa i brusilice saznali sta je to.

A o raketnim motorima:

Nedlin catastiphe

Nesreca se dogodila jer nisu znali da naprave jace raketne motore, nego su koristili grupe od po 20-30 slabijih.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 02:25:53 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Imas dve grupe: 

pa,i tebi su ponavljali bezbroj puta da si imbecil,pa nista... Smiley

btw,ovde nisi ubacio Kenjaze neprikosnovene.

@Shkorpiju se to nece svideti.  Smile @shkorpi is not amused.
Pa ne bas, jako dugo su lutali dok nisu prosvercovali jedan ZX Spectrum i onda uz pomoc mikroskopa i brusilice saznali sta je to.
jasno,a pre toga nisu uopste znali za postojanje kompjutera i tranzistora.
aj ne seri.  Smile
Nedlin catastiphe

Nesreca se dogodila jer nisu znali da naprave jace raketne motore, nego su koristili grupe od po 20-30 slabijih.

http://en.wikipedia.org/wiki/Columbia_disaster
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Challenger_disaster

zacepi i prihvati cinjenicu da obe nacije imaju svoje vrline i mane,i bice lakse i tebi i meni.  Smile

teraj tu pricu "Rusi nemaju pojma i stalno grese,a Ameri su super i nikad ne grese" i bacaj linkove,pa cu bacati i ja kontre.  Smile pa da vidimo ko ce pre presusiti.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 03:00:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Imas dve grupe: 

pa,i tebi su ponavljali bezbroj puta da si imbecil,pa nista... Smiley
jasno,a pre toga nisu uopste znali za postojanje kompjutera i tranzistora.
aj ne seri.  Smile
Nedlin catastiphe

http://en.wikipedia.org/wiki/Columbia_disaster
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Challenger_disaster

teraj tu pricu "Rusi nemaju pojma i stalno grese,a Ameri su super i nikad ne grese" i bacaj linkove,pa cu bacati i ja kontre.  Smile pa da vidimo ko ce pre presusiti.  Smile

Nesreca sa Columbijom se desila mnogo mnogo kasnije. A uz to satl je imao oko 150 uspesnih
misija ... da stotinu i pedeset.

Ah da a ko je stigao na mesec ? Saturn V. Ako su rusi/SSSR bili bolji zasto su izgubili tu trku ?

Ajde, za motore je moguce, ionako u Rusiji samo treba "podmazati" pravog tajkuna.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 02:39:48 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nesreca sa Columbijom se desila mnogo mnogo kasnije. A uz to satl je imao oko 150 uspesnih
i opet na kraju njegove rodjake morao da spase  50 godina star Rus...  Smile
Ah da a ko je stigao na mesec ? Saturn V. Ako su rusi/SSSR bili bolji zasto su izgubili tu trku ?
sta su izgubili? Smiley

prvi satelit,prvi covek u svemiru,prva istrazivanja svemira,prva istrazivanja Meseca,prva misija na Veneri,prva zivotinja u svemiru,prva i jedina simulacija putovanja do Marsa.

batali me tih americkih bajki.

ponavljam ti jos jednom:
zacepi i prihvati cinjenicu da obe nacije imaju svoje vrline i mane,i bice lakse i tebi i meni.  Smile

Ajde, za motore je moguce, ionako u Rusiji samo treba "podmazati" pravog tajkuna.
jasno,tajkuni su pravili motore...

e,Boze,Boze,sta sve necu procitati ovde.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 02:49:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
i opet na kraju njegove rodjake morao da spase  50 godina star Rus...  Smile
sta su izgubili? Smiley

prvi satelit,prvi covek u svemiru,prva istrazivanja svemira,prva zivotinja u svemiru.

batali me tih americkih bajki.

ponavljam ti jos jednom:

jasno,tajkuni su pravili motore...

e,Boze,Boze,sta sve necu procitati ovde.  Smile

Ne ... tajkuni su prodali motore, a mozda i kompletnu teh. dokumentaciju.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne ... tajkuni su prodali motore, a mozda i kompletnu teh. dokumentaciju.
jeste,jeste.
a napravili su ih patuljci.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 02:57:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@hkj
Ti sada meni, koji se bavim energetikom tehnologija 40 godina i bukvalno ucim celo vreme, prebacujes da nisam upucen?
Oni su bre vrhunac dostigli sa onim kabastim radiotranzistorima 60-ih, fototehnikom sa kabastim objektivima Zenit i Zorki dok su pljackali zapadnu pamet, kao pravi kolonijalisti. Kad su ljudi pocrkali ostali su na ralo i volove.
Nemoj bre biti naivan. Nije ni Kina kako ti mislis neka sila. Oni imaju veliku podrsku Amerike zbog neverovatno velikog trazista koji znaci hiljade milijardi.
Pusti bre jebote tu guslu, cemo se koj qrac nadas? Bojevim glavama. Zardjala teorija bato.
Ameri, japanci, Nemci imaju skolovanje koje ide od osnovne skole do naucnih instituta, odabranih koji rade u timovima po 30 godina zajedno. Gde ovde mozes da skupis tim od tri coveka? Gde u Rusiji? Kad ih sve kupuju Ameri?
Sta si bre tako zadrt?
Lepo ti govorim: hipoteticno, uzme ti Amer mikropocesor, prelazis na rucnu muzhu krava.Amin.
Jeste katikatura, ali je tako.
Cherichil je 45-e preporucio Japancima da jedu pesak.Ni humanitarnu pomoc nije hteo da im pruzi. Danas samo u gradicu koji znam dobro (Derby) Japanci mu zaposljavaju preko Tojote 3000 radnika.
A gde je cela Engleska?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
pa,i tebi su ponavljali bezbroj puta da si imbecil,pa nista...

пенал Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.