Apatinska Pivara premijerno je predstavila novi, moderniji izgled Jelen Piva za koji je zadužen jedan od najboljih evropskih dizajn studija.
Apatinska Pivara lansirala je novi vizuelni indentitet Jelen Piva. Novi dizajn predstavlja rezultat projekta Apatinske Pivare koji je pored angažovanja jednog od najboljih evropskih dizajn studija, obuhvatio i nekoliko krugova istraživanja.
Cilj sprovedenog istraživanja bio je da se u skladu sa dobijenim mišljenjima potrošača izradi i osavremeni dizajn Jelen Piva. Potrošači su ocenili novi dizajn kao potpuno skladan sa brendom i onim što Jelen za njih predstavlja. Takođe, u razgovoru sa ispitanicima potvrđeno je da je Jelen Pivo omiljeni brend, kao i da je sada pravi trenutak za promenu njegovog vizuelnog identiteta.
Jedinstveni imidž Jelen Piva ogleda se i u činjenici da je najprodavanije pivo u zemljama centralne i jugo-istočne Evrope, što praktično znači da ne postoji nijedno pivo koje se popije više od Jelena u regionu koji obuhvata zemlje bivše Jugoslavije, Bugarsku, Rumuniju, Mađarsku, Češku i Slovačku. Samo u 2008. godini zabeležena je njegova rekordna prodaja od čak 294,6 miliona litara, od čega je 61,2 hiljade litara izvezeno.
Apatinska Pivara je tokom 2008. godine prodala ukupno 365,4 miliona litara piva. Od ukupne količine 301,1 miliona litara je distribuirano na tržište Srbije, dok je 64,3 hiljade litara izvezeno na tržišta Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Švajcarske, Austrije, Kube i Australije.
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Имам другове што имају три мајице, а два дукса, ал неће да причају са тобом јер си фукса, не прилазе на 10 километара од клуба, а сваког дана са њима може да буде журка. Имам другове што имају телефон са дугмићима, и смеју ти се кад по екрану удараш ноктићима, видели смо једну такву синоћ у порнићима, шминка ко да блејиш са ванземаљским бићима!
Evo da se uključim kao neko ko sa bavi web marketingom za Jelen Pivo.
Mislim da je novi logo fenomenalan. Uvek kada se menja postojeća etiketa dolazi inicijalno do malog nezadovoljstva, ali kasnije ga ljudi prihvataju. Odlično su stavili u prvi plan Jelen, logo kombinuje elemente starinskog tipografskog dizajna etiketa za pića i savremenih grafičkih fora, što je za Jelen Pivo idealno.
Iza ovog logotipa stoji godinu dana mukotrpnog testiranja, istraživanja, ispitivanja svakodnevnih ljudi koji piju Jelen Pivo, tako da je ovo sigurno najbolje rešenje koje su mogli da urade.
Evo da se uključim kao neko ko sa bavi web marketingom za Jelen Pivo.
Mislim da je novi logo fenomenalan. Uvek kada se menja postojeća etiketa dolazi inicijalno do malog nezadovoljstva, ali kasnije ga ljudi prihvataju. Odlično su stavili u prvi plan Jelen, logo kombinuje elemente starinskog tipografskog dizajna etiketa za pića i savremenih grafičkih fora, što je za Jelen Pivo idealno.
Iza ovog logotipa stoji godinu dana mukotrpnog testiranja, istraživanja, ispitivanja svakodnevnih ljudi koji piju Jelen Pivo, tako da je ovo sigurno najbolje rešenje koje su mogli da urade.
Daj ne s*** ! Nova etiketa je još jedna reklama... Verovatno im je pala prodaja... Bolje da su poradili na kvalitetu piva nego što su doveli nekog pedera iz Evrope da im crta Jelena na etiketi.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.