Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni fajlovi.  (Pročitano 1750 puta)
07. Nov 2004, 12:10:57
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Prije par dana supruga mi je javila da ima problema sa kompjuterom kod kuce jer kad hoce da ga upali pojavi se samo crn ekran i to tako stoji stalno i nista se ne desava.
Posto je bila zauzeta nije odmah nosila kompjuter na popravku ali je to uradila danas i covjek koji ga je pregledao je rekao da je neko ili nesto totalno izbrisao sve iz kompjutera. Znaci nije ostao nijedan file ili dokument koji je ranije bio tamo. Ne znam sta se moglo desiti, mozda je virus jer supruga koristi kompjuter samo za komunikaciju sa mnom kroz e-mail i to je sve.
Do unazad par dana sve je bilo OK a onda je njen brat provjeravao svoj e-mail i poslije toga, kad je ona sledeci dan htjela da upali kompjuter desilo se vec opisano.
Da dam osnovne podatke o konfiguraciji:
Intel Pentium 4;
40 GB;
2,4 Ghz;
512 RAM;
grafika N-Vidia G-force (nisam siguran koja je, mislim da je 9700 ili 9800 ili tako nekako);
Operativni sistem Windows XP Professional;
Norton Antivirus 2003 (zadnji update u julu ove godine kad sam bio kod kuce)

U kompjuteru je bilo puno slika slikanih digitalnom kamerom (njihov gubitak mi je najteze pao) pa me zanima da li postoji neka mogucnost da se izgubljeni fajlovi povrate? Supruga mi je rekla da je covjek koji je radio popravku valjda reinstaliro Windows XP Professional ali nije bas sigurna posto se ne razumije najbolje u kompjutere. Znam da je prije par mjeseci jedan clan foruma trazio pomoc u vezi slicnog problema i da je on pronasao neki program pomocu kojeg je povratio izgubljene fajlove pa me zanima da li neko zna koji je to program i da li postoji neka nada da se to povrati?
Volio bih da povratim navedene fajlove ali ako i ne uspijem nije kraj svijeta, sta ja mogu.  
Covjek koji je radio popravku kaze da on ne zna sta je uzrok svega toga i da ne zna da li ce se to ponoviti opet ili ne.
Za mene je sve to misterija jer je do sad kompjuter radio OK i nikada nije zakacio nista jer postoji i Firewall kod provajdera ali eto, nesto se izgleda provuklo.
Unapred hvala za svaku pomoc.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa... bez obzira na sve sanse da se to povrati postoje.... najidealnije resenje bi bilo da ako ti je to toliko vazno odneses to u neki od Datarecovery servisa. Znam par ljudi koji to ovde provereno dobro rade.
Problem sa programima koje mozemo da ti kazemo je u tome sto ako ne urade posao mogu da zeznu tako da niko ne moze vise da ga uradi, a to su ipak sitne aplikacije od kojih ne treba ocekivati previse.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
OK, shvatio sam da je bolje da se ne radi nista na svoju ruku da nebih totalno unistio sanse za povratak fajlova.
Ja ionako nisam u mogucnosti da sada bilo sta preduzmem jer sam 12000 kilometara daleko od kuce tako da ce sadasnje stanje potrajati bar jos nekoliko mjeseci dok se ne vratim a tada cu se svakako obratiti profesionalcima da to urade.
Kad dodje vrijeme za to kontaktiracu te da mi kazes gdje je najbolje da nosim kompjuter.
Hvala za savjet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U BG najbolji posao rade: http://www.datasolutions.co.yu/
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Hvala za informaciju, kontaktiracu ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.