imam problema sa mailom,nikako ne mogu da ga podesim da radi.gprs i mms rade ali kada podesim email i kada hocu da pokupim postu,on prvo napise "connecting via mobtel gprs" i posle duzeg vremena mi izbaci "web:server not found".zna li neko u cemu je problem? imam 6630 ako to nesto znaci....
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pa u parametrima za GPRS one, izvini nisu proxy nego valjda primary, second name server i phone IP address da podesis sve nule ako su neki drugi brojevi....i proveri ponovo podesavanja za mail, a ako to nece, onda stvarno ne znam.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2005, 00:54:08 od kope »
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo