Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:21:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Al Kaida preti Gadafiju  (Pročitano 2113 puta)
04. Nov 2007, 13:28:35
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Al Kaida preti Gadafiju
Autor: Beta | 03.11.2007 - 12:00

Ajman al-Zavahri, drugi čovek terorističke mreže al-Kaida, optužio je libijskog vodju Moamera Gadafija da je neprijatelj islama i zapretio serijom napada na Libiju zbog njenih nastojanja da poboljša odnose sa SAD.

Na video snimku od gotovo pola sata koji je emitovan na islamističkim sajtovima koje obično koriste vođe al-Kaide, al-Zavahri je takođe saopštio da se radikalna formacija Libijska islamistička borbena grupa pridružila al-Kaidi.
Reč je o ekstremističkoj grupi čijih više desetina članova služi kazne u libijskim zatvorima.

Al-Zavahri je u istoj poruci pozvao narode zemalja Magreba "na sveti rat protiv SAD, Francuske i Španije", kao i na svrgavanje sadašnjih vlada u Tunisu, Maroku, Alžiru i Libiji za koje je rekao da su "robovi" Zapada.
"Islamska nacijo u Magrebu, nacijo otpora i džihada, tvoja deca se ujedinjuju zahvaljujući islamu i džihadu protiv SAD, Francuske i Španije", poručio je drugi čovek al-Kaide.

"Podrži svoju decu koja se bore protiv neprijatelja i očisti naše zemlje od robova Gadafija, Zine El Abidinija (Ben Alija), (Abdelaziza) Buteflike i Muhameda VI", dodao je Al-Zavahri aludirajući na šefove država Libije, Tunisa, Alžira i Maroka.
Kako prenose agencije, autentičnost najnovijeg video snimka jednog od vođa al-Kaide još nije utvrđena.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Gadafi je dugo držao kampove za obuku islamističkih boraca na svojoj teritoriji. Valjda je i njemu postalo jasno da ga ovi samo iskorišćavaju i ne plaćaju ništa a puni su kao brod. Sad je postao neprijatelj jer više nije ovca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Varate se debelo.
Gasa to radi smisljeno.
On je sve racune, za vreme desetogodisnjeg embarga privatizovao. Njegovi, i oko njegovog plemena pljackaju Libiju do daske. Vec sam napisao jednom da imaju firme koje same sebi prodaju opremu sa zapada. Prvo kupuju od zapadnjaka, pa posle prodaju po visestrukoj ceni sami sebi. Naravno da razliku drze u zapadnim bankama. Pitanje je samo dana kada ce zapad to da okrene list.
Gasa to oseca, pa onda napravi simulaciju ptrtnji, da bi dokzao koliko je lojalan.
One Bugarke su oslobodjene samo pretnjom da ce mu zamrznuti sredtva (Sarkozi).

Al Khaida sve to zna, a njima je dovoljna samo para koja sa tih racuna dolazi za pokret. Fol ne daje Libija, nego privatna lica.
Oni to nerado daju ali moraju. Nesto kao Siptari placaju porez za Kosovo na zapadu, samo sto su to daleko vece pare.
Gasi se debelo ljulja guzica u samoj Libiji, pa mu je potrebna velika podrska. Na njega se spremaju veliki atentati, a dobar deo njegovih ce morati da zavrse posle njega na zapadu.

Ja verujem da je to Gasina ujdurma jer je Sahara vec snimljena do jaja satelitom jos 1986-e kada je Regan bombardovao Libiju.
A u Chadu, gde je drzao trupe, sada je Legija stranaca.

Gasa je veliki, svetski mucak.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2007, 14:46:08 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5610

Гадафи је супер лик, прави Српски пријатељ. Опште је познато како је почетком рата у Босни надувао муслимане. Од њега никакве вајде нису видели.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Gasa je 92-e kad su svi Libijci bili protiv Srba, trazio da ne diraju srpske radnike u Libiji.
Rekao je da se ameri svete Jugoslaviji i da oni muslimani iz Bosne nisu pravi Muslimani, vec samo neka kopija.
Da su samo njihovi preci bili pravi muslimani.
Najteze je u Libiji bilo tada biti musliman iz Bosne, jer su im trazili sve verske obrede koji oni nisu znali.
Nudio je 20 milijardi dolara da svi ostanu zajedno. Priznavao je Slobinu borbu za ocuvanje Jugoslavije.
Mnogo se od onda promenilo. Istovremeno sa nama i on je bio pod embargom zbog rusenja Lokheed-ovog aviona iznad Skotske.
Bio je dobrih 9 godina pod embargom. Dok nije isporucio onu dvojicu osumnjicenih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
У питању је био боинг.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
У питању је био боинг.
Ne secam se.Pa da greska, Lokerby je bilo mesto gde je pao, pa sam se zbunio. Jel tako bilo?
Libija ima najveci standard u Africi, ali su ipak dosta siroti. Nisu svi zaposleni ali Gasa dozvoljava malu privredu i trgovinu na svim nivoima.
Privatna svojina nije ukinuta, dok mogu ti reci, da su arapi urodjeni trgovci.
Takvih mahera retko vidjas. Ja sam ih uvek zajebavao da se vidi da poticu od istog oca sa Jevrejima (Avrama).
I dok Gasa luta po pustinji u satoru sa kamilama i prelepim telohtraniteljkama, sinovi mu drze, jedan Juventus u Torinu, a drugi mobilnu telefoniju Libije.
Njegova bivsa ljubav je bila u mladosti Neda Ukraden. Ona mu je pre godinu dana organizovala paradu najlepsih srpkinja, a miss je dobila ogrlicu od sto hiljada dolara.
Cak su i Bugari za svoje medicinske sestre intervenisali kod nas, da Lilic ili Milosavljevic zove Gasu da ih oslobodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Ne secam se.Pa da greska, Lokerby je bilo mesto gde je pao, pa sam se zbunio. Jel tako bilo?

Да, у Локерби је пао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Citat

Да, у Локерби је пао.
Znam Libiju skoro kao svoju zemlju.
Tamo ti je onaj iskonski islam. Lako je od njih napraviti komunjare. Preko Alaha ih dovedes za cas u narodnu histeriju i manipulises sa njima kako ti je volja.
On, Gasa je od embarga na ovamo skroz promenio svoju politiku i ucestvuje u jednoj od najvecih pljacki svog naroda do daske. Ipak je skoro 40 godina na vlasti(37). Posle njega ce neminovno doci do plemenskih konflikata. Kao i svuda uostalom.
U daljoj buducnosti, specijalitet taksi kamila i kamilje mleko im ne ginu.
Ipak imaju dosta zelenila u onom delu od Benghazija prema Tobruku (Egiptu) kao i u oazama prema Nigeru. Gadames je jedna od njih.
Ali bi onda strvine trebale da rade, a vole da smrde od lenjosti, prava uzivacija.
Ono njihovo klanjanje 5 puta dnevno (kojeg se striktno drze) stvara jedan specifican nacin zivota, kao sto je i odnos prema zenama, koje drze zakljucane u kucama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:21:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.