Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova Wc3 mapa - mojih ruku delo!  (Pročitano 3826 puta)
25. Jan 2009, 02:37:33
Clan u razvoju

Celaviji avatar ne postoji :S

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 5300
Ovaj post se odnosi na one koji i dalje aktivno igraju wc3 (warctaft 3 the frozen throne) i imaju poslednji patch. E upravo takve bih zamolio da skinu ovu mapu i kazhu mi shta misle o njoj. To je i dalje alpha verzija i josh uvek nije gotovo ali bice za jedno 2-3 meseca kada zavrshim sve shto sam isplanirao, za sada je chist hack&slash rpg, svakako drugachiji od svega shto ste do sada videli u wc3
The Growling Winds Alpha Build
IP sačuvana
social share
Ljudska pamet je ogranichena, ipak, glupost nije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Deluje mi zanimljivo, probacu veceras. Nadam se da nisi bio lenj pa da su opisi questova, itema i spellova dobro napisani Wink
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k800i
Dobra ti je mapa, evo igram i stigao sam do dwarfova i chekam u Alt+Tab-u da mi se napune helti. Onaj Stormcaller/Chaser/Shta li vec sam. Jedino mi se ne svidja shto nisi stavio recimo drva ili crno da se ne moze zaobici glavni put, to shto mi onaj elite kentaur nishta nije dropovao, to shto mi je drugi krip koji sam ubijo dropovao plavi item, to shto ne mogu da dual wieldujem(nisam gledao da li to mora da se uzme u talentima) i to shto nema shopova(barem nema josh). E i stavi questove obavezno. E i mislim da si se zaebao u talenti za onaj prvi jer kaze da povecava damage tog ability-a za nekoliko posto a onda u spellu sa drugim rankom talenta pishe da prvo bije 160% normal damage-a. Da nije malo mnogo. Od dfarwova tezina postaje drastichno teza. Dwarfove sam ubijao sa 3 storms magijom, dok one medvede nikako, tek malo posle kada su bili samo medvedi. A imam 2 plava itema. To je nenormalno. Posle kada dodju likovi sa 9600hp, tada vec opet krece lakshe. Sada sam provalio za krstic, mada i sa njima sam teshko ubijao undeadove dok nisam izbudzio AoE stormstrike i ono da me hiluje za 25% damage-a koji stormstrike napravi. Odlichno, odigracu kasnije josh jednom sada kada otprilike znam shta da igram, nego mnogo malo itema ima, Samo sam jednom promenio glavno oruzije i armor, trinkete sam odmah dobio plave a mislim da bi trebao da ubacish neku hiler klasu.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 14:23:47 od Solesoslav »
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Duos 2
koji patch treba, tj. koji je zadnji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k800i
Meni radi na 1.21.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Duos 2
ajd posalji mi link ako imas da ga skinem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k800i
Serbian priest, dude, izvini kada sam video tvoj br postova nisam te shvatio ozbiljno pa sam rekao neke retardirane primedbe.
Mislim da sam se najvishe zabavio kod dwarfskog dela, mozda zbog skriptovanog bossa, mozda zbog lepog terena, ali znam da jesam. Takodje mislim da bi trebao da ubacish Ilidana ili nekog jakog demona kako bi objasnio tragove koji izlaze iz kapije. Verujem da vec uveliko radish i na tome da se vidi koliko je krstica i talenata ostalo, u svakom sluchaju odlichna mapa.
P.S. Nashao sam samo bag da kada loadujem save i idem na talent tree ono mi crashuje.

@kuki93 evo druze link za 1.22a, to je valjda najnovija,mada nisam 100% siguran.
http://www.download.com/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-Patch/3000-7562_4-10300998.html
Znachi instalirash Warcraft, pa instalirash patch pa onda nadjesh crack za patch i krekujesh ga i igrash.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
 Smile Smile ovde si postavio mapu  Smile
nego ljudi odma da kazem bez obzira na broj njegovih postova ,on je jedan od najboljih igraca war3 koga znam  Smile  Smile
i imao sam prilike da igram neke njegove druge projekte ali je ovaj do sad najzanimljiviji posebno zbog combat systema  Smile a posto ga znam i licno ,znam da ce ubaciti questove al to kasnije ... prvo da se rese osnovni problemi (ako ih i ima) pa onda ce valjda da napravi neku pricu ,barem se ja nadam tome  Smile
malo offa-a : nema celavije trazio sam ja  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Duos 2
@kuki93 evo druze link za 1.22a, to je valjda najnovija,mada nisam 100% siguran.
http://www.download.com/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-Patch/3000-7562_4-10300998.html
Znachi instalirash Warcraft, pa instalirash patch pa onda nadjesh crack za patch i krekujesh ga i igrash.
tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k800i
Evo sada predjoh po drugi put i neizmerno lakshe. Mislim ubijali su mene ali samo Undeadovi malo dok nisam izbudzio talente. Takodje mislim da bi trebao da stavish na pochetku mape kao da se izabere br igracha kao i diff za taj broj(a da ti recimo hard od 2 igracha bude kao easy ili normal od 3) i da se tezina povecava ili povecanjem broja kripova ili njihovim jachanjem i samim tim nameshtanjem da daju vishe xp.
Moze i da bude da biranje broja igracha odredi broj creepova, a tezine njihovu jachinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.