Odem ja na jedan forum (hrvatski,naravno),registrujem se kao ustaa. Potpis:ustae,izdajice.... I ponem da lumpujem po forumu.Na dosta sam tema dao odgovore koji nemaju veze sa vezom... elim da im pokaem da su i oni ustvari Srbi,samo sa umiljenim jezikom,verom oju su oni primili. Oni kau:Razlika izmeu srpskog i "hrvatskog" je kao izmeu "hrvatskog" i engleskog Sa " sam oznaio hrvatski zato to ga ja ne smatram jezikom,i niko iz mog okruenja ne smatra!!!
Stvarno ne znam u kom si tripu,ali ovo sto si napisao zvuci zalosno,veruj mi... To sto volis svoj narod je ok,ali zato ne treba da pljujes po ostalima... A,ako malo bolje pogledas,onda ces videti da si i ovde pricao bezveze,kako i sam rece... I jos nesto... Nemoj misliti da me je ovo isprovociralo...ali... Trebalo bi da razmislis da li ti je stvarno IQ visok,kao sto mislis... Znas onu staru... Ko ne zna,a misli da zna-opasan je,cuvaj ga se... Iliti jedna budala moze zamrsiti 100 pametnih... Samo razmisli...nista vise... Ustvari,znas li ti to uopste...??? Kako sta? Pa da razmisljas!!!
Zoki,hvala na podrsci... Pazi,mene ovakvi ljudi stvarno ne mogu da isprovociraju,ali... Kad ljudi nemaju pojma sta rade,treba im se ukazati na njihove greske,zar ne?)) Pozdrav!!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Razumem ja sve to,svaka cast... Ali,pljuvati po ostalima bez nekih posebnih argumenata,i uz to pricati pricu "Trla baba lan da joj prodje dan" je stvarno smor... Nadam se da je iz mog prvog odgovora na temu sve bilo jasno,zar ne? Pozdrav svima:)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Decko koji igra najbolje AOE2 na GameSpy i koji je ujedno moj veliki prijatelj i lider naseg klana Serbian online Army = [SoA], je izuzetni fasista. hoce da istetovira kukasti krst na grudima a hitler mu je idol, naravno on je nas fasista.