[font=Verdana][font=Verdana][font=Verdana]Vaše trenutne misli određuju Vaš budući život! Ono o čemu najviše razmišljate ili ono na šta ste najjače fokusirani pojavit će se u Vašem životu. Snagom misli možete privući apsolutno SVE![/font][/font][/font]
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka. Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Mislim, da si hrabar..... i da ce eksperti za detoksikaciju skapirati da OVO treba da uvrste u redovnu praksu odvikavanja od opijata svih vrsta ...Posebno mi se dopada sintetizovan glas pri refrenu u kosmichkom tremolu koji te poziva na osveshcenje i suochavanje sa svojim najvecim strahom ...sa samim sobom...nastavi da radish i obavezno stavi neki prefix ice, snoop ....stay black
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti