Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 5.01
HTC One
A zasto mislis da ne postoji pitanje, ili njegovo formulacija koje se ne moze naci? as problem je sto svi stoje sa strane, gledaju nesto i ne pokusaj, a kada nesto propadne svi kazu "Rekao sam ti". E to su nasa Srpska posla, svi smo takvi, i zato smo tu gde jesno. Ja cu da budem strpljiv i da se nadam da ce ovo da zazivi, a ako se to ne desi, onima koji budu rekli "rekao sam ti" reci cu da sam za razliku od njih koji su pasivci, ja bar probao!
[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 18:44:57 od kokota »
Bas steta sto je propala ova Coolrunner-ova inicijativa za to da postoji i politicki kviz, jer mislim da je postojala mogucnost za tako nesto. Stoji da bi se mnoga pitanja preklapala sa istoriskim kvizom, ali moglo bi se tacno precizirati u pravilima koja su pitanja istoriska, a koja politicka.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."