Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokti  (Pročitano 17084 puta)
01. Apr 2003, 08:50:04
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
CETVRTASTI NOKTI: Blaga priroda i uravnotezen temperament
SIROKI NOKTI: Jak karakter i ekspozivna narav
LEPEZASTI NOKTI: Nokti polako poprimaju oblik lepeze kada je osoba dugo izlozena stresu
BADEMASTI NOKTI: Nezni, blagi ljudi, cesto sanjari
USKI NOKTI: Hladne i sebicne osobe
VERTIKALNE GRBE: Ova pojava cesto ukazuje na reumatske probleme
HORIZONTALNE GRBE: Losa ishrana
UDUBLJENI NOKTI: Hemijski disbalans u organizmu
NOKTI PREKO CELE POVRSINE VRHA PRSTA: Problemi sa disanjem
PREVELIKI POLUMESECI: Cesto ukazuju na preterano aktivnu tiroidu
CRVENI NOKTI: Nestrpljive osobe
BLEDI NOKTI: Nedostatak gvozdja

Koliko vodite racuna o svojim noktima? Smiley Pitanje vazi i za muski deo publike Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Sanja da te odmah pohvalim na dobrim temama... nisam znala da se bas toliko i ti razume u kozmetiku, jesi li zainteresovna mozda da radis sa njom?! Smile  :wink: Znam odlican nacin da zaradis lepe a prae a radices kad hoces i koliko hoces a imacesw i sebi da kupujes.... :wink:  Smile  Smile

Salim se, da si ovde vec bi te odavno izvrbovala!

A sad da se vratim na temu... obozavam duge nokte i hvala Bogu pa mi brzo rastu i imam jako cvrse nokte, obozavam da su nalakirani i cesto crtam po njima, ali najvise volim french manikir. Sve u svemu dugi nokti rulleZ!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
A da mi otvorimo i kozmeticki salon uz onaj Restoran? Wink

Ja takodje obozavam duge nokte,ali mi moji jako pucaju od posla,tj. tastature...sad sam uradila nadogradnju i nisu losi,ali nije to kao sa svojim noktima... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Vidis.... ni to ti nije losa ideja, i to je unosan posao...
Restoran cemo iz zadovoljstva a kozmeticki salon da zgrnemo pare :wink:
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ako nemate nista protiv, i ja bih sa vama u biznis :wink:

nokti...
izgledaju kao da imam french, ali ga nemam. ne volim mnogo duge jer mi smetaju, i sva se osakatim. lakiram ih very cesto, mada ne crtam po njima jer nista ne znam da uradim levom rukom, a i zato sto koristim uglavnom neke svetle i neprimetne boje, ali zato volim da crtam po tudjima :twisted:
Smiley  Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
uuuuuuuuuuu ja obozavam da crtam po noktima... Smiley menjam lakove kao cigan konje Wink ako 3 dana imam isti lak pitaju me jesam bolesna Smile French je vec pomalo zastareo... ima sad mnogo boljih stvari za nokte,nego devojke jel nosite priveske na noktima? Ja ih nosim i njih menjam kao i lakove ,mLogo su simpaticni  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Da se ne bi dogodilo da crvenite zbog krvavih zanoktica ili napola oguljenog laka, negujte redovno svoje nokte. Evo nekoliko korisnih saveta:

-Lak sa noktiju skidajte skidacem laka koji ne sadrzi aceton.

-Perite ruke blagim sapunom. Mekanom baby cetkicom za zube nezno cetkajte vrhove prstiju. Ovo neka predje u dnevnu rutinu.

-Nemojte seci zanoktice, jer one sluze kao prelaz izmedju nokta i prsta i stite od infekcije. Posle pranja ruku nezno gurnite zanoktice unazad mekanom, vlaznom krpicom.

-Nemojte previse gurati zanoktice unazad, jer ih lako mozete raskrvariti i izazvati infekciju.

-Vrhove prstiju masirajte kremom za zanoktice koja sadrzi Alpha Hydroxy kiseline. Ove kreme dodaju vlagu zanokticama.

-Kada turpijate nokte, nikad ne cinite to pokretima napred-nazad jer cete ostetiti nokat. Pravilno je turpijati nokte u jednom pravcu.

-Nanesite transparentan osnovni sloj laka pre nego sto ih namazete tamnom bojom. Ovako cete spreciti da nokat upije boju laka.
Kao zavrsni sloj, nanesite providan lak koji ce dodati jos sjaja noktima i spreciti brzo pucanje laka u boji.

-Cak iako ne volite da koristite lakove, nanesite jedan sloj providnog laka da biste zastitili nokte od spoljnih uticaja. Idealno bi bilo da ovaj lak sadrzi zastitu od suncevih zraka.

-Prestanite vec jednom da grickate nokte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
evo ja sam prestala :wink:
a ti privesci, hm...
moze malo detaljnije?
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Moze Smiley probusi se rupa na noktu i zakaci se privezak Smiley mali privescic bre,ima ih u raznim oblicima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 357
Gospodjice, dopada mi se ova Vasa tema, jer kao sto znate, spreman sam da ubijem zenu koja nema negovane i uredne nokte Smiley

Caos

Gile
IP sačuvana
social share
:cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.