Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pojeftinio MMS na prepaid-u  (Pročitano 444 puta)
02. Nov 2004, 09:22:38
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Juce sam cuo da je stiglo obavestenje korisnicima prepaid-a da im je od tada mms znatno pojeftinio i sada umesto 25 kosta oko 12 sa porezom. Ne znam, malo mi je to jadno jer ipak zna se da postapid koricnici donose pare mobtelu i da bi njima morali vise da se slihtaju. E sada ovo izjednacavanje mi nije bas jasno. Opet voleo bih samo da podsetim na ono o cemu sam pricao, postoje i teme koje mene mrzi sada da trazim, u kojima sam jasno rekao da je 25 dinara za mms dranje koze sa ledja i da im to nece niko koristiti. Sta mislite sta se sada desilo? Skinuli su cenu upravo zato sto im verovatno niko ziv nije koristio mms, pa su shvatili da su mozda preterali. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Verovatno su shvatili da su umobolni... i zbog toga su i spustili cenu...

A ne bih rekao da su sada postpaid korisnici ti koji im donose pare...

Bio sam 063 i bio sam prepaid, i trosio sam 4-5 PUTA vise nego ti na postpaid-u, a mislish da sam ja jedan jedini bio takav, i da si ti jedan jedini takav koji trosi po 500 din...??? Pa ne bih rekao... Znas li koliko postpaid korisnika ima mobi fun i ne premasuje 150 telefonskog racuna, pa i mnaje... Moja baba placa oko 80 din mesecno...063... i onda postpaid korisnici donose pare...ma nemoj, a prepaid je stoka i skrama, koji jenom godisnje dopune sa 200 din... Pa bas ne bih rekao...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa i ovde i tamo imas i jednih i drugih i onih koji trose pare i onih koji ne. Ja kazem da vecina korisnika postpaid koristi vise telefon i placa vece racune. Znas ti koliko ima ljudi koji kupe upravo tako dopunu od 200 dinara i onda cekaju godinu dana a prijavljeni su kao korisnici. Opet od postpaid-a znaju da imaju makar tu pretplatu mesecnu kao siguran prihod i ako je on dosta manji od onoga koji bi oni zeleli. Uopstalom zasto je minut na postpaid-u kao i cena poruke, skoro duplo jeftiniji nego na prepaid-u? Ja mislim da mobtel na taj nacin zeli nesto da nam saopsti.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Sta zeli da nam saopsti??? Da zeli da ...tj da le lepo izrazim... "SLOBODNO RAZGOVARAJTE" ( a citaj izmedju redova) Sve te pare i onako idu nama, mi i ne placamo porez... Drzava nije dinara od Mobtela imala, dok je Bogoljub punio dzepove sa novcem... :x
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
MA to je posebna prica, slazem se sa tobom oko BOgoljuba i ekipe koji su punili dzepove na nas racun. NE radi se uopste o tome. Ja ih ne volim isto koliko i ti. Ja cisto pricam o tome da li je veci prihod i ko ima vece privilegije prepaid ili post.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.